Tre av dem :)

søndag, september 04, 2005

Hjemme igjen, men uten Nitro....

Nå er jeg og Emil endelig hjemme igjen etter en helg i Østfold hvor vi har levert fra oss Nitro til Knut og Monica. Nitro stortrives allerede og blir mer bortskjemt enn noen gang:)

I morgen er det doktorddag igjen med de tre små. Vi gleder oss til ultralyd og noen nye bilder:) JA DE KOMMER HER OGSÅ... På mammafronten har værden vært lit lysere i dag:) Har faktisk vært ute av huset i noen timer og hatt et sosialt liv til en forandring. Vi håper dette er starten på en lit lettere tid, med mer mat og mindre kvalme for mor.
Ellers er det mye trilling snakk om dagen..... Har begynt å prate lit om navn og funnet ut at det igrunn er en real utfordring. Det blir jo flere kombinasjons løsninger og ikke alle navn passer sammen med flere kjønnkombinasjoner osv.... Noen som har gode forslag så kom med dem:) PS: Ole, Dole & Doffen er allerede underkjent....

4 Comments:

  • kasper, jesper og jonatan?

    By Anonymous Anonym, at mandag, 05 september, 2005  

  • per pål og espen / ronja madikken pippi. dere må holde oss oppdatert om hvilke uker du er i og bilder osv.

    By Anonymous Anonym, at mandag, 05 september, 2005  

  • emilie,emmeli, emma ? og emil da

    By Anonymous Anonym, at mandag, 05 september, 2005  

  • Millas forslag er for øvrig tatt i bruk i oslotraktene. Der finnes det to brødre som heter henholdsvis Kasper og Jesper, og Kaspers sønn heter Jonathan.

    Men tilbake til disse navnene: Kan dere legge litt føringer på oss anonyme lesere? Ønsker dere for eksempel såkalt "gode, norske navn"? Moderne navn? Gammeldagse navn? Sjeldne navn? Enkeltnavn eller dobbeltnavn?

    Kort sagt: Hvilke krav stiller dere?

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 07 september, 2005  



<< Home