Tre av dem :)

tirsdag, september 15, 2009

Ang. Prinsesseplaster...

Ada var uheldig å fikk lille fingeren på venstre hånd under hjulet på en sykkel. Dere som har barn i barnehage vet at syklene er av hardgummi. Først vasket de i barnehagen... Så vasket vi hjemme. Så dro vi til Legevakten i Sandefjord... De sendte oss til Akuttmottaket i Tønsberg.... Der vi måtte ta røntgen.. så tilbake til Akuttmottaket...Mer vasking av såret. Så FIKK Ada Prinsesseplaster.

Problemene begynte på hjem over veien.. Ada ville ha flere prinsesse plaster. Og når Mormor hadde vært innom 2 butikker og de IKKE hadde... Mammaen har vært innom 2 andre butikker dagen etterpå. Og vi endte opp med alle andre slags plaster enn prinsesseplaster... (Det finnes mange forskjellige!!!)

Nå er fingeren på bedringene vei, vi var lenge redde for infeksjon. Ho skrapet av huden på innsiden av hele fingeren, med et dypt sår på innerste ledd. Ada vasket det i grønnsåpe to ganger daglig. Ble MYE vask av kopp-stellet til dukkene.

Nå er snart alle Barbie-, Dumbo-, Dalmatinere- og Kitty Katt plaster brukt opp. Supermann og Batmann er igjen til storebror...

Ps.. Det var Emil som syklet sykkelen, men øyenvitner bevitner at det var et uhell.... Han hadde synbar empati med Ada sin finger.