Tre av dem :)

mandag, september 05, 2005

Legedag!


I dag har det vært legedag, og alt var bra med de tre:) De er nå ca 5cm lange og i 12. uke. Far fikk også en kjapp innføring i hvordan "lese ultralydspråket" og bli lit klokere, men ikke veldig.
Legen kom også med et synspunkt (Han presiserte at han TROR) om at det kan se ut som eneggede trillinger, MEN det er lit for tidlig å si noe helt sikkert. HVIS det er tilfelle at de er eneggede er det da ut fra statestikken størst sansynlighet for at det er tre gutter. Hmmm..... Da blir vi fem mot en i min favør...... høres greit ut *smile*
Vi bestilte også 3d ultralyd i uke 14, noe vi gleder oss veldig til!!! Og kansje får vi mer bekreftelse på om det er eneggede og hvilket kjønn de ev. har da.

Emil og jeg har også vært en liten runde og tittet på potensielle "storfamiliebiler" i dag og vel egentlig konkludert med at vår famile skal slutte å kjøre bil og bare være hjemme med de bilprisene.... hehe.... Jeg ble smertelig klar over at hele mitt ønskelige fremtidige seilebåt budsjett, pluss lit til kommer til å ende opp på land med fire hjul i laaaang fremtid.....

3 Comments:

  • Morro med ultralyd bilder, og kjempe stas at det kan være en-eggede.....skal man først få trillinger, så er det jo like greit å gjøre det ordentlig:)

    Tipper Thomas er fornøyd med masse gutter.....4 stk er jo et helt Melges team:)

    Gleder oss til fortsettelsen på bloggen deres...Ane og Mads hilser.

    Vemund

    By Anonymous Anonym, at mandag, 05 september, 2005  

  • Er inne og sjekker siden hver dag..spennende at dere vil dele dette med oss:) innsamling er igang som dere hvet.

    Statestikken sier gutter...hmmm...dere kan fort overraske med jenter dere:)

    Stine og karoline følger også bloggen med nyskjerrighet...karoline er litt misunnelig på emil...som skal få sååå mange babyer.


    Klem yvonne

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 06 september, 2005  

  • Hei dere! Lykke til med svangerskapet. Jeg har tvillinger på snart 3 år, og fikk flashback til UL og sykehusoppfølging da jeg så bildet. Kjenner to par som har trillinger.

    By Blogger alliene, at torsdag, 08 september, 2005  



<< Home