Tre av dem :)

fredag, mars 24, 2006

Endelig hjemme!



I dag har vi endelig fått jentene med hjem:) Iallefall frem til Onsdag, hvor vi skal på vekt kontroll og se at de spiser nok. Tror ikke det blir noe problem for de er begge flinke til å spise. Vi er veldig spente på hvordan natta skal bli, med lite søvn og mating...... Men det går seg nok til:)
Er litt rart og bare få med seg to hjem..... Dukker opp en del tanker om Felix nå. Blir nok litt ekstra savn dagene fremover tror jeg...... Er vanskelig og ikke få tankene om at han mangler til å dukke opp hele tiden. Men man kommer seg fremover sakte men sikkert:) Nå blir det nok masse å henge fingerne i fremover og masse å gjøre med jentene og Emil. Det hjelper stort i hverdagen.
Nå har vi vært hjemme i snart 3 timer og De har fått mat, medisin og Biola`n sin. Begge ligger nå og sover dypt. Enn så lenge...

11 Comments:

  • Velkommen hjem!!

    By Anonymous Anonym, at fredag, 24 mars, 2006  

  • Gratulerer med hjemkomsten av jentene! :-) Skulle så inderlig ønske at dere hadde hatt lille Felix hos dere også. Han vil nok bestandig være med dere... Han var heldig som fikk ha dere som foreldre den tiden han levde. Ta vare på de gode minnene. Lykke til med livet hjemme. Kos dere med jentene og Emil!

    By Anonymous Anonym, at fredag, 24 mars, 2006  

  • Gratulerer med hjemkomsten!
    Har lest gjennom historien, og som mamma til en jente født i uke 27 + 2 (650 gram, 33 cm), (selv om vi aldri ble utsatt for mange av de prøvelsene dere har vært utsatt for - hun var nok like heldig som lille Ada), må jeg si jeg har hatt både frysninger og tårer i øynene mange ganger gjennom historien. Føler med dere i tapet av Felix. Håper dere nå er ferdig med de største utfordringene. Stor klem fra en prematurmamma i Oslo

    By Anonymous Anonym, at fredag, 24 mars, 2006  

  • Gratulerer og velkommen hjem :) Dette er bare gøy!!!! Gleder meg til hilse på de hjemme :)

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 25 mars, 2006  

  • Gratulerer med de to små hjemme! Endelig! Lykke til med den første tiden hjemme hvor alle rutiner skal gå seg til og dere skal se hva som fungere for dere.

    Kos dere.

    Silver

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 25 mars, 2006  

  • Velkommen hjem! Endelig!!! Omtrent til termin??
    Skjønner at savnet etter Felix melder seg spesielt nå. Og sånn kommer det sikkert til å være ved alle spesielle anledninger og høytider - han er jo med dere!
    Lykke til de nærmeste dagene - gleder meg til å komme på besøk!

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 25 mars, 2006  

  • Så utrolig kjekt å se at to fine jenter er kommet hjem. Det blir godt å starte for seg selv som "familie" igjen, og ikke bare reise på sykehuset for å få være sammen.

    Det blir nok litt tungt i starten med tanken på at de skulle vært tre og ikke to, men Felix vil alltid være med dere.
    Dere har hatt/har en vanskelig sitausjon, for man skal glede seg over de to man har, og så skal man sørge for den man mistet - man blir på en måte slitt i flere retninger.
    En forlslitt frase kanskje, men det vil bli bedre etter som tiden går.

    Kos dere med jentene og storeror.

    Lisbeth, som har fulgt med siden de lå i magen.

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 25 mars, 2006  

  • Kjære dere alle sammen......

    Endelig så er dagen kommet, dere har fått hjem jentene deres!!!!!! Velkommen hjem til Ida og Ada!!!!!! Ja nå begynner hverdagen å vende tilbake for dere, heldigvis.. Selvom savnet av Felix er der og vil være der for alltid, så VET jeg at dere setter utrolig pris på at dere har fått to FLOTTE jenter og har en HERLIG gutt i Emil... Ønsker dere alle alt godt, gleder meg til å besøke dere ... Klem fra tante :)

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 25 mars, 2006  

  • ÅÅÅ så fine de er der de ligger side om side.. Gratulerer med hjemkomsten og takk for meldingen! Hilsen Astri

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 25 mars, 2006  

  • Godt å være hjemme??? Håper alt går strålende, det fortjener dere nå. Justerings-tolmodighet er nødvendig, men det hører med.

    Det er en som mangler nå, det vil det alltid være, men det blir lettere å leve med etterhvert. Det vet jeg litt om... Når nye ting skjer - som hjemkomst og andre merkedager, er savnet sterkere enn ellers. Men sånn er det bare.

    Nyt hverdagen med de vakre barna - jeg kommer snart på stelle-besøk ;)

    Klem fra Nina

    By Anonymous Anonym, at søndag, 26 mars, 2006  

  • Det er utrolig hvordan den siste utviklingen har vært. Det er stort å se bilde av jentene i sin egen seng og ikke i balja. De er nydelige. Håper deres første natt har vært god, gleder meg stort på deres vegne. Klem Elin Reene

    By Anonymous Anonym, at søndag, 26 mars, 2006  



<< Home