Tre av dem :)

torsdag, mars 02, 2006

Forandring fryder ikke bestandig

Ting skjer fort med de små. Ida ble tirsdags morgen kjørt inn til Riksen for neurologisk hode kontroll. Hodeomkretsen hadde økt veldig siste døgn (derfor overskriften). Hodet klarer ikke å kvitte seg med væsken, som følge av hjernehinnebetennelsen. Onsdags morgen ble det operert inn et dren. Operasjonen gikk fint og lille Ida viser igjen en kamp vilje for livet. Hvis bildene i morgen viser at alt ligger fint og ikke noen infeksjoner slår inn. Kommer ho nedover i ambulanse i løpet av kvelden eller helgen. Bakdele er at jenta må ligge flatt, i allefall ikke over 10 grader helling. Dette fordi ho skal operere inn et dren med ventil når ho blir større, men på så små bare tetter det seg. ( Ps til dere helsepersonel som leser... Rett på meg hvis noe er missforstått) Jeg, Beate er her nede i Vestfold. Thomas ble med Ida innover. Vi måtte dele oss. Emil må tenkes på i en situasjon som denne. Vi har begge to lyst til å være alle tre stedene på en gang, men det er desverre ikke mulig. Vi har krysset fingre og gjør det fortsatt. Det må gå oppover herfra....

Adas amme trening går fint... Bortsett fra at jeg har en bakterie i morsmelken barna ikke skal ha, så vi kommer nok til å begynne med flaske og erstatning. Den er ikke noe farlig for meg, men ikke bra for jentene. Det er bare å gå til annskafelse av flasker... Ikke helt min plan, heier veldig for antistoffene og andre viktige ting som er i morsmelken.. Ja ja ting kan vel ikke gå mere galt nå.. Nok får være nok... Skal ha Ada inne hos meg på dagen.. Jippi.. Noe positivt.

Snø været gjør ikke ting noe enklere. Tenk dere lille meg i den store bilen (bilen er vist med bilde tidligere i desember). Og MYE snø og MYE moro... Nei ikke fult så moro. Det er bedre å bo på sykehuset hele tiden, men i dag MÅTTE jeg hjem til Emil. Han ville se mammaen sin ( jeg syns han måtte det, vi koste oss veldig sammen... ) Nå sover han godt i senga si så jeg reiser bort til Tønsberg igjen. Så skal jeg sove sånn passe i en sykehus seng... Natta..

10 Comments:

  • Ada veier 2600 gram og Ida veier 1650 gram ca...

    By Blogger J.Beate, at torsdag, 02 mars, 2006  

  • Ønsker dere alle sammen lysere dager nå. Og så fin vektøkning jentene deres har fått. Håper det går bra med drenet til Ida. Føler så med dere, og håper det bare går den rette veien for dere alle nå !! Så synd med bakterien i morsmelka, men erstatning er ikke å forakte det heller. Alle mine 3 fikk mye av det da jeg ikke hadde så mye morsmelk. Det går sikkert kjemefint:)).
    Mange klemmer fra Tove (fast leser)
    Mamma til
    gutt på 10 år og tvillinger på 4 år

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 02 mars, 2006  

  • Hei

    Sov godt du. Utrolig hvilken fighter Ida er.Må si jeg pustet mye lettere da meldingen om en vellykket operasjon kom. Dere fortjener virkelig at det går oppover nå. Klem fra Elin Reene

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 02 mars, 2006  

  • Hei igjen.

    Må ærlig si at jeg er mektig mektig imponert over at dere holder dere så oppegående som dere er. Stolt av dere at dere klarer å være gode foreldre for Emil oppi alt kaos av følelser dere må gå igjennom.

    Ida kommer til å klare dette helt flott!!!! Er fantastisk stolt av den jenta.

    Ada er en tøffing og bare vent å se som hun kommer til å passe på at gutta ikke tuller med Ida når hun blir større.

    Felix er i våre tanker.


    Håper dere sier ifra om det er noe vi kan gjøre for dere.


    Glad i dere og enda mer stolt av dere!!!!

    Klem Linda med familie.

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 02 mars, 2006  

  • Kjære dere!
    Lille Ida må ha noen uante krefter i seg! Det samme gjelder dere. For det dere har opplevd på kort tid er ingen forunt... Samtidig klarer dere tydeligvis å ta vare på Emil og jentene på en flott måte. Skjønner det ikke er lett når dere har dem på forskjellige steder. Håper dere alle blir samlet snart og at dere bare kan fryde dere.
    Masse gode tanker til dere alle, spesielt lille Ida. God natt. Klem fra fam Bergersen :-)

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 02 mars, 2006  

  • Hei, jentene har vel ei fin vekt etter forholdene? Det må være tungt å holde motet oppe når det stadig skjer noe som ikke skulle skje. Unner dere virkelig bedre tider, at alle kriser (små og store) er over og at dere endelig kan slappe litt mer av med jentene og Emil.

    Stå på, dere gjør en super jobb i ei vanskelig tid. Ungene er heldige som fikk dere til forldre. Fortsatt lykke til!

    By Anonymous Anonym, at fredag, 03 mars, 2006  

  • Ja, nå må nok være nok. Håper alt går bra med drenet og lille Ida.

    Har en gutt på 3,5 og tvillinger på 1,5 år selv, og de er alle oppvokst på erstatning. Det har gått veldig bra, og de har alle vært veldig lite syke.

    Tenker på dere!

    Hilsen fra Papir på DG

    By Anonymous Anonym, at fredag, 03 mars, 2006  

  • Jeg ville bare si at jeg håper helgen har vært fin.

    Og at jeg ønsker dere en fantastisk uke, med mange gode oppturer.

    Glad i dere.

    Klem Linda med familie

    By Anonymous Anonym, at søndag, 05 mars, 2006  

  • Vi tenker på dere. Mange klemmer fra Linn og Heidi (fra kurset)

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 07 mars, 2006  

  • Sender dere en liten hilsen igjen :)

    Ønsker alt godt framover nå!

    MVH Beate, Lars Preben, Benjamin og Live.
    (naboseng på riksen på medisinsk voks og gro)

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 08 mars, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home