Tre av dem :)

mandag, januar 15, 2007

Leke-helg :)

Vi har hatt litt av en helg.
På fredag hentet jeg (TanteMilla) og Tara, Emil i barnehagen. Emil var informert om at vi skulle hente han, og han kastet seg over bilsete og pakket i full fart når vi kom. Så reiste vi til Tønsberg hvor vi møtte Thomas og dro til Jungelby. Der kom Ane og Mads og møtte oss. Vi hadde 1500 kvadratmeter HELT alene! Ikke den billigste plassen å være på, men med tanke på at vi ikke behøvde å ta hensyn til andre barn var det veeeldig rimelig. Dette var kjempegøy, og både store og små fikk klatret, sklidd, syklet, sparket fotball og herjet! Kommer garantert til å friste til gjentagelse, og iallefall Tara snakker mye om det enda.
På lørdag hentet Beate og Emil; meg, Tara, Silje og Lena (venninne til Silje) og reiste til badeland i Langesund. Vannsklie, svømme ut i kald, kald luft og boblebad. Emil var ett hakk stresset en stund, så han fikk nye armringer...det hjalp når han kunne svømme først! Ingen uhell på glatte gulv hele dagen, før Tara og Emil skallet hverandre ned i dusjen når vi var ferdige. De fikk en pen blå-gul-rød panne begge to. Hadde en helt topp dag om en slitsom. Tilogmed Silje og Lena sovnet på hjemoverveien, selvom det kanskje var hemlig?
Søndag tok vi en "rolig" dag hos Beate. det var tross alt ordentlig blås-bort-dag, så pappa og Thomas dro for å seile regatta med små seilbåter, mamma kom ruslende bort og vi hadde felles-middag.
Det har vært en slitsom ,men morsom helg full av aktiviteter. Ida hadde feber på fredagen og lørdagen, men når den ikke var så høy, og ho ikke ble noe dårligere enn det er det ikke farlig. Dessuten får ho mat så fort beate kjeder seg. Sitter ho stille 2 min. er det sikkert på tide å gjøre noe og da blir det som regel mat til Ida..sikkert en yrkesskade av å gå dagevis men mating og bleieskift på hjernen.
Litt sliten kjenner jeg at jeg er, men sikkert klar for nye aktiviteter neste helg. :)