Tre av dem :)

fredag, mai 04, 2007

Skjer så mye...

Ting skjer fort og det skjer mye på en gang i livene våre. Jeg har vært på ferie i Paris.... (lover et eget innlegg fra dette. Bildene ligger på den bærbare som Thomas har med seg på skolen).
Det viktigste er at Ida har innlagt nesesonde og vi venter på time på PEG-sonde (direkte inn i magen), Ho har også rundet 7 kilo..... SÅ opp, opp og i vei...

Ada går og skravler så fort ho får muligheten til det. Ho har feber i dag, så å sitte på fanget er stas. Bilene til Emil er også stor stas. Lynet Macqueen er favoritten og dagen. Han har en herlig uttale på Macqueen. Utrolig hvor fort utenlanske ord bare blir en hverdags ting. Blir nok litt gutte jente av Ada. Ho vil ha de samme lekene som EMil har. Og kjøre bil har ho fått sin egen teknik på. Litt fram og tilbake før den skal dyttes avgårde, men ikke for langt. Da tar jo noen andre den og funt før at ho har verdens største furteleppe og lukker øynene for å presse fram noen tårer når ikke ting går hennes vei.

Nå er Thomas på vei hejm fra skolen. Vi skal bort til sykehuset. Ida trenger en ny sonde. Etter oppkast dager på henne, ser teipen "bedritten ut". Så jeg har dratt den ut og selv om den kan ligge inne i 3 måneder vil vi ha en ny. Mere teip trenger vi også, Det er ikke små mengder som blir søla på den i løpet av et måltid.

Ellers har jeg sikkert glemt masse .. så det komemr nok flere innlegg fort nå... Kanskje da.. TIl det skjer noe uforutsett og jeg ikke har tid til å trykke...

1 Comments:

  • Så hyggelig å høre fra dere igjen. Skjønner jo at det er travle dager for dere. Og det er slitsomt med et barn som krever ekstra oppfølging.

    Håper du hadde en fin ferietur, Beathe. Stå på!

    By Anonymous Anonym, at søndag, 06 mai, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home