Tre av dem :)

torsdag, november 06, 2008

DÅRLIG OPPFØLGING.....

Ja, nå er det lenge siden det har skjedd noe her på bloggen:(
Ting skjer fort og når en "vane" først blir litt borte har den lett for å falle helt bort:(

Kort om hva som skjer for tiden er at jeg har begynt på høyskolen i vestfold, ingeniør, Maritim Elektro Automasjon. Stortrives her, med masse kule mennesker.
For Ida`s del, ligger hun i skrivende stund på opperasjonsbordet i Tønsberg og fjerner mandlene. De har lenge vært en plage, og skapt ekstra problemer både ved spising, forkjølelse og svelging generelt. hun har også vært mye småforkjølet hele tiden, noe som gjør hverdagen vanskelig å gjennomføre med trening osv... Men vi krysser fingrene for at alt går bra og at det blir en lettere hverdag for henne.
Ada er i Barnehagen hver dag og stortrives. Er en skikkelig barnehageunge som elsker og være ute.
Emil har akkurat begynt på hockeyskole to dager i uken, og er veldig konsentrert på dette. Han teller ned dager til neste trening hver eneste morgen, og er fast bestemt på å snart komme over på andre siden, hvor de trener med puck og kølle. Men, han har akkurat sluttet med bruskasse, så det er vel en liten vei å gå før han er der. Men øvelse gjør mester........ Så vi får se.

Dette var en veldig kort og enkel oppdatering, men skal prøve å komme med litt oftere oppdateringer igjen....... SKJERPINGS Thomas!!!!!!