Tre av dem :)

tirsdag, mai 08, 2007

Så en liten nedtu med bilder

Ida veier ikke over 7 kilo ho. Gått ned i vekt IGJEN... Så kjedelig. Ikke moro. Selv med sonde mating. Ho har vært syk to- tre dager i forje uke, med oppkast. Kjedelig....................

Ida er ikke helt på topp av formen enda, men det hjelper for hver dag. Blittt iverigere på flaska, så noen måltider går det fort innpå i begynnelsen, før det dabber av. Legene vil at ida skal spise 150 ved hvert måltid... Ye right!!!! Ida spiser "fint" 100 ml fem ganger om dagen... SÅ vi ser langt etter målet til legene. Truer vi i for mye kommer det rett opp igjen.

Ada sitt eget bridrag: ki wx < gny6
Tara (tante barnet mitt) er på besøk i dag. Syns Ada skla sitte oppe i lekegrinna hele tiden. Og så flink ada er blitt til å gå rundt selv, Tara syns ho skal holde seg litt i ro og være mere beby *smil* Bare vent til Ada løper rundt. Da blir det aktivt i huset vårt.
Søndagen ble brukt til gå tur med Staffordshire Bull Terrier (http://www.storebrorkennel.piczo.com") noen bilder av oss inne på siden. Savner å ha hund i huset. Vi er bestemte på at vi skal ha en (eller to?!) inn i huset når barna er MYE større.

MÅ slenge inne en kommentar på sausen til Petter i går: SUPER!! Takker for middags innvitasjonen. 9 personer til bords blir mye kaos, men mye latter og høye stemmer. Onsdag er det felles middag hos oss. Elgkjøttet står til koking og potetene skrelles i kveld. Så er det å koke lapskaus i morgen. Liler mat som lager seg selv *smil*

Etiketter:

3 Comments:

  • Har bare venta på en anledning her nå altså...går jo ikke an å "comment" en blogg fra forrige måned :-)
    Men her er jeg altså :-)
    Stå på - dere er helt utrolige og jeg beunderer stå-på viljen deres!
    Hilsen Ann Kathleen

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 09 mai, 2007  

  • Hei Beate!

    Du vet ikke hvem jeg er. Men vi gikk på skolen sammen..... Vet at Ida har cp, har selv en sønn med cp som er omtrent like gammel. Lurte på hvilke utfordringer dere har med Ida i den forbindelse? Hvilken diagnose har hun fått?

    By Anonymous Anonym, at fredag, 11 mai, 2007  

  • Hei ankat: Fint du "fant" oss igjen. sleng inn kommentarer når jeg er teig. Det skjer ting ofte her i huset og trenger et spark bak. :)

    Hei anonym: Bare å ringe *SMIL*
    Vi har utfordringer med alt, hele dagen. Trening, mat, søvn, hjelpemidler, fysio, andre ergoterapauter. Ida kar ikke kontroll på rmer eller bein, bedre etter intensiv trening. Holder ikke hodet selv. Sitter ikke selv. Snur seg ikke selv. Er som en tre måneder gammel baby på mange områder. Ida har: #Epilepsi #CP #Shunt #Langsynt #Prematur #Matsonde i nesen (venter på peg). Føler at jeg kunne skrevet så mye mere.

    By Blogger J.Beate, at mandag, 14 mai, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home