Tre av dem :)

mandag, februar 13, 2006

Mandag 13 Februar

I går tok Ida tak i tuben til respiratoren og dro litt til. Legene var for treige syntes ho... like greit å sette i gang selv... Litt fikk hun flyttet på den så den måtte ut.. Legene hadde ikke helt bestemt at det skulle skje da, men like godt å prøve når minsten ville det selv. Så ble hun lagt på C-pap og ned på 24% oksygen... Meget bra..
I dag var C-papen tatt bort. Ida klarer seg med litt O2 på trakt. Måltidene er hun også tilbake på. Passer veldig på at tarmsytemet er i orden. Det kan "henge seg opp" med all antibiotikaen hun har fått.
Ting ser bedre ut, men ikke helt over kneika enda. Ductusen er ikke lukket og en infeksjon kan gi veldig utslag på den. Begynt oppoverbakken, men ting kan snu fort fortsatt. Vi krysser fingrene og håper på det beste.
Alle kreftene til Ida skal spares på, så mye tid blir brukt ved siden av senga.

Hvis lege møtet i dag og prøve svarene er fine. Skal vi dele oss igjen. Mor skal da ta en tur hjem til de to i Tønsberg og til storebror i Sandefjord. Ammetrening står for tur... Ikke for storebror, men for de to i Tønsberg. Alt bra med de.... Bortskjemte blir de.. *smiler* Må løpe opp nå... Klarer ikke være borte for lenge...

2 Comments:

  • Godt å høre at det går fremover! Viljesterk lita jente det der... :o) Krysser fingre og håper at Ida snart er helt frisk igjen. Og lykke til med ammetreninga med de andre - koselig å ha sånn kontakt etterhvert. Fortsatt lykke til, både små og store.

    Klem, Silver

    By Anonymous Anonym, at mandag, 13 februar, 2006  

  • Lenge siden jeg var innpå her.Håper det går framover med Ida.
    Skal hilse fra tante Liss og ønske lykke til framover.
    (trodde ikke Kjell hadde så store fingrer :-))

    By Anonymous Anonym, at mandag, 13 februar, 2006  



<< Home