Tre av dem :)

fredag, februar 10, 2006

Fredag 10 februar

Ida er en "stor" kjempe. Vekten er 1235 gram, men den er litt missvisende. De pumper henne full av væske. Så får hun smertestillende. Når dosen blir for liten eller den er på vei ut av kroppen merkes det med at hun vil ha vekk respiratoren og hun viser missnøye med kroppsspråket. De vil dog ikke at hun skal bruke krefter på dette. Gjelder å finne en balanse hvor det ikke går for mye utover lungene/pusten.. Sikkert ikke lett å være lege. Crp'en var i går kveld på 76. Dette er bedring fra 108 på morgenen. Dages tall har vi ikke fått enda.
Eeg'en visste ingen feil i elektriske aktiviteten i hjernen. Vi føler vel at ting går oppover igjen, men tilstanden er kritisk. Ting kan skje veldig fort med den lille kroppen hennes.

Siden stemmen til mor (dvs meg, Beate) er blitt borte skal jeg innta horisontalen med en bok på senga. Vi får allikeveld ikke være der inne. De skal holde på med et annet barn i avluket vårt. MEN de ringer hvis det oppstår noe. Vi er tre minutter unna. Noe som virker lenger å lenger bort nå som jeg lester det på skjermen.. Hhmmm ja ja. må man så må man. Jeg kan ikke slite ut kroppen heller. Trenger krefter på å bli frisk fra forkjølelsen.

Felix ca. 1950 gram og Ada 2040 gram. Det betyr at Ada har tatt igjen broren sin. Flink jente. De har det fint å Tønsberg. Personalet har satt inn ekstra resurser så de får kroppskontakt og blir ekstra "dullet" med siden mamma'en og pappa'en ikke kan være der.

Emil er hos dagmammaen. Mormoren og farmoren "bytter" på de resterende timene. Bestefar hjelper nok til han også. Emil er fryktelig glad i å rope på Beste når han møter motstand. Øyebetennelsen hans er veldig mye bedre. Nye medisiner hjalp. Thomas drypper øynene sine også. De har ikke vært på langt nær så ille som Emil sine, men vondt har de nok hatt det begge to (Emil har hatt det værst da, siden ikke de første øyedråpene virket).

Ellers raser timene avgårde, timene går i hverandre og vente tiden blir lang. Takker for støtte.

6 Comments:

  • Dette var gode nyheter, så får vi krysse fingrene for at dette går riktig vei. Tror nok at den jenta er full av livsgnist, hun har jo alltid vist en stor styrke. Forstår det er slitsomt for dere...uvissheten...tenker masse på dere, spesielt ida. Masse tanker og klemmer fra yvonne.
    Ps! Karoline har kjøpt tre små bamser...en blå og to rosa.

    By Anonymous Anonym, at fredag, 10 februar, 2006  

  • Godt å høre! Håper det fortsetter i riktig retning framover nå. Stakkars, lille kropp - men hun er sterk!
    Fremdeles mange varme tanker fra oss.

    By Anonymous Anonym, at fredag, 10 februar, 2006  

  • Tenker på dere! Håper av hele mitt hjerte at Ida snart blir frisk igjen uten noen men. Lykke til!

    Hilsen Silver

    By Anonymous Anonym, at fredag, 10 februar, 2006  

  • Kjære Thomas og Beate! Dere har mer spenning enn jeg unner dere..men er glad dere meddeler dere , og vi sender gode tanker og håp om at Ida klarer brasene. Godt å ha familie som stiller opp for Emil! Masse tanker fra Astri i Møllebakken

    By Anonymous Anonym, at fredag, 10 februar, 2006  

  • Håper det går bra med dere.. jeg tenker på dere, alle sammen..

    *klem*

    By Anonymous Anonym, at fredag, 10 februar, 2006  

  • Det var en opplevelse å besøke dere i dag...dere imponerer og beholder roen.
    Å være med på å se Beate skifte bleie på Ida gav oss en følelse at det er stor kraft i henne!
    Vi følger spent med videre og ønsker dere lykke til!

    hilsen "tante" Trine og "onkel" Øivind

    By Anonymous Anonym, at søndag, 12 februar, 2006  



<< Home