Tre av dem :)

torsdag, februar 09, 2006

Oppdatering om Ida.

Beate, Ida og jeg er nå på riksen. De to andre i Tønsberg har det veldig bra, med stigende vekt og mindre O2 behov. Ida derimot kjemper litt mer om dagen. Tirsdag kveld var det kritisk. Legene var en stund veldig beskymret for utfallet. Nå er situasjonen stabil, men kritisk. Vi venter på prøvesvar etter dyrkning på spinalvesken. De svarene som kom i går peker i retning hjernehinnebetennelse. Infeksjonen hun også har pådratt seg er av en type (husker ikke det fancy navnet) streptokokker og er veldig kraftig. Hun har ligget på CRP tett oppunder 200, men hadde sunket til rett over 150 i går kveld:) (Hun må ha CRP på under 7 for å erklæres frisk.) Hun holder på å ta EEG, (prøvesvarene får vi ikke før om to til tre timer)for legene misstenker epleptisk aktivitet i hjernen da hun har "kramper" stivner till innimellom. Men heldighvis er dette noe som ikke skjer så ofte. Hadde to episoder i går, men ingen i natt. Verdien på hvite blodplater har økt, noe som er veldig positivt:) Hun hadde veldig dårlige verdier da hun var som dårligst.
Vi sover ikke alltid like mye.. I går sov vi på hotellet... I natt var det på noe som heter sosionom rom (stille rommet). Beate sov på en sofa og Thomas i en sykeseng. Vi sov to meter fra avdelingen så Beate var noen turer innom Ida i natt siden ho alikevel er våken pga pumping.
Takker for alle komentarene og støtten vi har fått her og på sms. Det er godt og vite at vi har dere med oss der hjemme nå. Det ER litt mer spenning i hverdagen enn vi strengt tatt ønsker oss nå:(
Og en stor takk til Mormor, Beste og Farmor som stiller opp for oss med Emil. Det er veldig betryggende og vite at han har det bra der hjemme hos dere.

7 Comments:

  • Selv om jeg ikke kjenner dere, annet enn fra "Dobbel glede", så følger jeg med og krysser fingrene for dere hver dag som går.

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 09 februar, 2006  

  • Ida kan jo senere skryte av at hun har ligget på sykehuset sammen med Prins Sverre da! Tenker masse på dere.
    Masse gode tanker fra fam Bergersen

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 09 februar, 2006  

  • kryser fingrene for Ida hILSEN SILJE OG TARA

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 09 februar, 2006  

  • Håper hun klarer seg gjennom dette, stor tro da hun hele tiden har vist at hun er ei sterk og sta lita tulle. Tenker utrolig mye på dere alle sammen. Godt og høre at det går så fint med ada og felix.
    Dere ønsker sikkert dere kunne dele dere rundt til alle barna. Prøv og tenk at de har det bra og at dette bare er for en periode. Håper og ønsker dere er samlet alle 6 snart. Klem fra yvonne

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 09 februar, 2006  

  • Ida er visst en tøffing!
    Håper alt ender bra, selv om det er hardt nå. Hent fram styrken dere ikke visste at dere hadde og hold ut! Som Yvonne sier: Dette er for en periode.
    Tenker masse på dere!

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 09 februar, 2006  

  • Stolt av deg Ida. Stå på vi heier på deg!!!!! Klem gogutta og Linda

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 09 februar, 2006  

  • Sender all mulig styrke til lille Ida og håper hun snart er over kneika. Har selv premature tvillinger der den ene ble operert for alvorlig hjertefeil da hun var snaue 3 mnd, og vet hvordan det er å våke over et kritisk sykt barn. Krysser fingrene for at dere kan legge dette bak dere snart og etterhvert få med dere alle tre barna hjem.

    By Anonymous Anonym, at fredag, 10 februar, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home