Tre av dem :)

fredag, juni 02, 2006

Flaggdag for den store :)

I dag er det også en flagg dag.... Ikke for noen av jentene, men for elste mann i familien vår. Thomas rundet 28 år... GRATULERER fra hele familien din. Selv om det ikke ble kake på senga eller noen ordentlig bursdags sang... Skal vi ta det igjen når barna blir større og de kan synge av full hals alle tre. (Vi nærmer oss 30 med stormskritt, men vi skal være spreke til vi er 90... )

Sprinkel senga til Emil er skrudd fra hverandre og flyttet ut av hans rom. Nå får han sove i store senga si. Siden han hopper ut av sprinkel senga allikevel og han ikke har allverdens plass på rommet sitt, var dette best.Han vil sove i den store *smil*

Barnehage plass til høsten har han fått. Dagmammaen skal slutte. Hulk, Vi kommer til å savne Kar-Mette's flexsibilitet. (Sorry, men jeg glemte å ringe deg opp igjen å si at han ikke kom i dag).
Til onsdagen skal vi i møte med de to damene som skal avlaste oss med jentene. Vi har fått innvilget 3 timer i uka. Hjemmehjelp også. 1,5 timer i uka. Deilig at ting ordner seg. Så får vi kommet oss opp av "grøfta" og få krefter til å begynne å gå på veien igjen.... Tunge dager inni mellom. Selv om det er mest positive. Mamma har vært her i dag og vasket 1 etg. Jentene har vært engler i på formiddagen, mne nå i kveld litt vanskelige.
Ida har spist 150 ml på et måltid... Ho pleier å ligge mellom 100-110 ml på et godt måltid. Noen ganger bare 50... Ada spiser fort 140 ml.. Og sover bra om nattaen. Legen spurte om vi hadde begynt med grøt siden ho var så rund og go, men det har vi ikke enda... Venter til nattesøvnen blir dårligere.

Siden jeg har begynnt å vekke Ida til nattmåltidet har nettene blitt lettere. Trøtt som f..., men spiser og sovner igjen, etter litt hyling. Da passer jeg på at de spiser likt på morra’en klokken 8 ca.
Nå er de utålmodige...Bilder av jenten i finstasen sin.. *smile*

.

4 Comments:

  • Heisann alle sammen!! Gratulere med dagen som var Thomas!
    For noen herlige jenter dere har... :0)Er innom bloggen deres hver dag..så jeg følger med Beate (selv om jeg ikke har skrevet noen kommentar...før nå... ) ;0)
    Så deilig at det ordnet seg med barnehage plass og avlastning for deres. Jeg unner dere all den hjelp dere kan få. Det må være deilig å få litt fritid til bare å gjøre "ingenting". Jeg synes dere er kjempeflinke!! Må bare få med det at dere har en en nydelig gutt også!! Selv om han kan være en skikkelig "bølle"..er han bare så skjønn når han sitter på fanget og koser.. :0) Håper dere får en flott pinse!!
    Klem fra "tante" Hege

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 03 juni, 2006  

  • ÅÅÅ så godt at det ordner seg med litt avlastning med det ene og det andre!! Gratulerer med dagen, Thomas! Og jentene har forandret seg siden jeg var hos dere...De vokser og blir store og er kjempefine i kjolene sine,da !
    Hilsen oss i Møllebakken

    By Anonymous Anonym, at søndag, 04 juni, 2006  

  • Hei, hei!
    Så skjønne bilder! De vokser seg til - det går jo så fort!
    Og gratulerer med dagen og barnehageplassen ++. Det blir bra.

    By Anonymous Anonym, at søndag, 04 juni, 2006  

  • Gratulerer med dagen til Thomas!
    Så nydelige kjoler jentene har på seg!
    Her hjemme er det liv i huset. Vår Emil har begynt å gå. (de andre bruker noe å støtte seg til). En dag fant vi Emil stående på kjøkkenbordet, hamrende på viduet. Det må være noe med navnet!
    Det er trillingtreff på Lillehammer i september. Sjekk www.tvilling.no. Er det noe for dere? Det hadde vært koselig å se dere der. Vi skal.
    Sommerhilsen fra fam Bergersen

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 06 juni, 2006  



<< Home