Tre av dem :)

onsdag, april 26, 2006

Dagene flyr....

Emil har endelig fått sand i sandkassa si. Johann og Tara fikk være med på innvielsen. Kommer nok til å bli flittig brukt siden hagen og verandaen blir tilholdsstedet i sommer. Sklie har han også fått, så moro skal det bli. Krigen om å komme opp stigen først er allerede begynt.



Så var det ny vekt kontroll. Lille Ida har lagt på seg ca 160 gram i uka. Klar forbedring fra 140 gram på siste kontroll. Så var det flaggdag i dag, men grunnet kraftig regn og lat mor... ble det ingen synelige flagg på verandaen.
Ada veier nå 4610 gram. Store Ada har da lagt på seg ca. 250 gram i uka. Vi veide ikke helt nakene derfor drar jeg av litt. Og det har gått over 14 dager.. Bare så det er sagt hvis noen henger seg opp i vekten fra sistgang.
Det betyr bedring på maten til Ida. Fint at hun spiser mere og gjevnere. Vi er blitt nødt til å vekke til tidene ellers prøver hun å snu døgnet for oss. Så lenge det er mulig å gjøre uten for mye stress for henne. Ser vi helst at hun er våken på dagen og ikke på natten. Å sitte to til tre timer å "underholde" henne er ikke gøy når alt man vil er å sove videre. Ada er en herlig drøm om natten. Men hun er blitt flinkere til å si i fra. Før lå hun å ventet på maten lllleeeeeeeeeeennnnnnnge, nå kommer hylene når hun har strekt seg og våknet ordentlig. God og rund er hun blitt. Det er de egentlig begge blitt. Uvirkelig å tenke på hvor små de har vært... Ser bildene og det virker lenge siden...


Oldemor og Farmor var på besøk i dag. Emil var i stor form. Farmor hadde med nytt bilsete (kjøpt i sverige). Sitter som en konge. Deilig å ha det i boks. Nå kan han vokse seg lang (?, eller kort hvis han slekter på mammaen sin). Det var første besøket for Oldermor på Thomas sin side.

Vi hadde også østfold besøk i helga. Emil storkoste seg. Ada og Ida var eksemplariske små barn. Nitro var selvskreven gjest, når matfar var invitert. Selv om Nitro har det som plommen i egget der han bor nå, er han savnet. Merker hvor vant man er å ha en hund flyenes rundt seg. En som spiser opp alle restene også... Håper han ikke ble atlfor gåen i magen??? Fint med avbrekk og en ledig armkrok. Til Tante Iren: Alexsander og Linda tok oppgaven med største alvorlighet og stod med glans. Til Alexsander og Linda: VENT noen år til!!!! Dere var mega flinke.

Flere har vært innom siden siste innlegg, men tiden strekker ikke til å skrive hver dag. Nå skal jeg stupe i seng... Kanskje Ida sover to timer til.

0 Comments:



<< Home