Tre av dem :)

lørdag, april 29, 2006

Fysioterapauter og fall

Ida og Ada har hatt besøk av fysioterapauter. Vi har fått "øvelser" vi skal gjøre ved hvert stell på dagen. Det går ikke alltid like bra, men fra første gangev ho/de var her er Ida litt bedre til å samle seg. Ada er ikke like flink, men henger ikke langt bak lillesøster. Hals musklaturen som skal trenes litt. Når de ligger i kuvøse blir de liggende på magen (lettere å puste da). Hodet blir liggende veldig flatt og "bakhodet" må trenes å ligge på. Ada får ligge på pute så ho er det enlklere å legge i riktig på ryggen. Ida ligger derfor på en dyne. Så gjett om ho blir bortskjemt.... Selvfølgelig drypper det goder på Ada også. Når ho ligger ved siden av Ida blir det dyne under hele henne også (i tillegg til pute).

Emil har fått innebandy kølle sett av Thomas. Selv om mammaen mener at dette skal lekes ute med, har de spilt inne i dag. Etter en lang formiddagstur til butikken og Mormor og Bestefar var det fine været borte. Så skjedde det et uhell. Emil datt så lang han var flatt på gulvet. Prøvde å treffe ballen... Litt neseblod kom det. Det er første gangen... Han har blødd neseblod altså. Stakkars gutten min. Litt tårer kom det, men hadde ikke tid til å sutre atlfor lenge. Måtte leke mere med pappa.

Begynt på broderi til jentene i dag. Når de skal være ferdig er ikke sikkert enda. Har en juleduk jeg har holdt på med i to år. Skal sies at jeg har holdt på på jobben og mye telling og mange gamle mennesker som henger i snora.... Ikke at det er noen undskyldning. Kanskje ferdig innen jeg er 5o???

Om jentene er en- eller toeggede vet vi ikke. DNA prøve av de er ikke tatt. Ja de ligner, men jeg tror de er toeggede. Ada's øyeparti er helt anderledes. Men ser på bilder når de veier likt er nok søsken likheten stor.

Nei, vi solgte vogne til en familie met tvilling par og som hadde fått en tredje man nå for ikke lenge siden. De trengte en vogn som hadde en bag og to sportsseter. Vi har da beholdt dobblebaggen og bruker den på nye vogne.. Noen kroner spart på å ikke kjøpe ny bagg, siden vi ente opp med vogn av samme merke.

Til Astri: Selvfølgelig er det bare å komme på besøk. Ring først, så det ikke blir kræsj med andre avtaler.

2 Comments:

  • Dere er flinke til å oppdatere! Fint at fysioterapi er igang. Gratulerer med over 3 kg på Ida. Det er flott. Jeg har selv akkurat startet med fysiot. behandling. Litt dårlig rygg og armer. Det har nok blitt litt mye bæring og lite aktivitet på mor det siste året. Det er viktig å løfte riktig. Jeg er ikke flink til det. Det blir for lite bøy i knærne... Nå skal jeg i seng, det har vært en travel dag her i huset med besøk og overnatting av tvillinger på 4 år. Lars er borte så det har vært 1 voksen og 6 barn. Men 4 åringene er flinke til å underholde seg selv. Det er litt "barnevakt" det å ha barn på samme alder som storesøster her. Ser at skrivingen stort sett skjer sent på kveld/natt hos dere. Håper det blir litt søvn på dere og. God natt.

    By Anonymous Anonym, at søndag, 30 april, 2006  

  • Søvn er oppskrytt. Det skal vi gjøre når vi er gamle og bor på gamlehjem....

    By Blogger J.Beate, at søndag, 30 april, 2006  



<< Home