Tre av dem :)

søndag, oktober 22, 2006

Oktober....

Så er det 22 oktober allerede. Ida har fått brillene på plass og vi trener med ha de på. Etter ca en uke til skal hun ha de på hele tiden. Treningen med brillene kan være moro, da Ida liker best å ligge på siden, og brillene blir presset litt på. Ida sin reaksjon er da å gråte. Det skjønner jeg godt. Hele hennes verden flytter jo på seg. Hvem ville ikke hylt da??? Hjelper litt for hve dag som går.
Siden Epilepsi anfallene kommer hver dag, flere ganger om dagen, er hun nå satt på medisiner. Orfiril to ganger om dagen. Flere sprøyter å trekke opp. Jippi.*smile*. Hver dag blir disse glemt av Thomas ,men nå er det ingen nåde, for disse er viktige at hun får. Så han får sparke seg selv i _ _ _ _ _ _!!
Litt slitene er vi etter to akutt operasjoner. Ida er tilbake i "gode gamle" tralten. Hylende og sta, men med masse glimt i øya. Tidligere i dag var der et lite smil som lekte på leppene hennes. Det er veldig lenge siden ho har smilt. Nå må hun opptage verdenen slik den skal se ut. Det er mye inntrykk som skal bearbeides. Ho er trøtt på kvelden, men det er farlig å sove... *smil*

Ada og Emil sover i skrivende stund, mens Ida ligger å hyler på armen til Thomas.

En liten gå tur ut i dag med alle tre i vogn ble det opparbeidet energi til. Mellom regn skyene.. Litt kjeks og tyggegummi , litt båt titting .. og Alle var fornøyd. Ida sovnet når hun fant ut at vognen beveger på seg hele tiden. Ada tittet seg forundret rundt, men ble sliten, så hun sovnet også etterhvert.

Ada sin første brødskive med leverpostein er prøvd ut. Bursdagen til Mormor var det krem smaking på begge to. Ida spiser det meste i små porsjoner, men Ada er kresen på middagsmaten.