Tre av dem :)

fredag, september 15, 2006

Pust ut...

Så kan vi senke skudrene igejn. Nå er Ida og jeg hjemme i gjen. Etter to netter med observasjon og prøver.. er vi hjemme igjen. Ida har hatt en liten forkjølelse. Det er alt, men siden ho nyoperert lita jente er i faresonen for infeksjon ble vi holdt tilbake. Ingen farlige prøvesvar. Alle prøver viste tilnærmet normal. Litt økning på hvits blodlegmer, så derfor en virus infeksjon i halsen. AKKURAT som pappaen har hatt.
Deillig å være hjemmeigjen og slappe av i sofaen. Ada har sovet hos tante Milla oh Tara har vært engasjert kusine. Ada får ikke helt lov til å ligge på magen, Ikke spise på lekene heletiden. Når ADa får grøt vil Tara ha det også. At tante Milla dusja sammen med Ada var stor grund til opprørthet. Slikt gikk vel ikke ann. Når Ada skal sove i 2 etasje er det mye løping opp trappa. Ada skal helst ikke sove.... synes Tara.
Emil hadde en rolig kveld hjemme alene sammen med Thomas. Pizza og sjokolade pudding. Ekte mannfolk mat? (jada, Paal. Regner med protester *smiler*)

Nå må jeg gå og hjelpe Thomas med mating av Ida.. Han gjør vist noe "feil", ho vil ikke spise.. Kanskje litt hjelp av mammaen trengs?

3 Comments:

  • Tante ler nå...
    ja beate, ikke sove, ikke ligge magen, ikke leke, ikke spise, ikke dusje..du har fått med det meste...
    godt at dere er hjemme igjen....
    ser dere etterpå:)

    By Anonymous Anonym, at fredag, 15 september, 2006  

  • Å det var godt å høre at Ida har det bra! God helg til dere. :-) Hilsen fra fam Bergersen

    By Anonymous Anonym, at fredag, 15 september, 2006  

  • Godt å høre at alt er vel!

    Silver

    By Anonymous Anonym, at søndag, 17 september, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home