Tre av dem :)

søndag, januar 08, 2006

En tur hjem til storebror.

Nå er jeg en liten tur hjemme hos storebror... Skal ordne litt praktiske ting i morgen og har derfor reist en tur hjem nå i kveld:)

Barna har det ok, og ting er litt roligere for de stakkars pleierne som skal følge opp disse 3 nurkene. Det har fra kveldskiftet i går vært en pleier på Ida og en på Felix, mens de deler på Ada (Da fikk dere navnene oggså... hehe...) som er den som puster best. De ligger alle 3 nå med CPAP, men Ada hadde 100% metning uten CPAP, og har bare 3% O2 tillegg så hun skulle få komme ut i armene til mor en liten tur nå i kveld. Felix er den som sliter mest. Han jobber fælt for å puste og bruker utrolig mye krefter på dette. Det har blitt tatt prøver av han nå i dag for å sjekke om han har en infekson, som gjør at pustingen blir trøblete. Isåfall vil han få antibiotica for dette. Lille Ida klarer seg ganske bra med CPAP, men trenger et O2 tilegg på ca 9 %. Hun har også fått litt solarium i dag. Siden hun er under en kilo har de lavere tolleransegrense i forhold til gulsot. Men vi regner med at alle 3 nok må ha en liten runde for å oppnå en akseptabel påskefarge.

Vi har lagt ut en videosnutt av nurkene her:
http://www.bjonnes.net/blogpic/encl/trillingene.wmv
(Er ikke så mye mann ser av alle da de er godt pakket inn, men kommer mer.......)

5 Comments:

  • GRATULERER!!! og velkommen til verden Ida; Ada og Felix. Dette var kjempe flott, 2 jenter og 1 gutt. Tenker Beate er fornøyd med å ikke bli eneste høna i flokken! Også en STOR gratulasjon til STORE bror Emil, besteforeldre, tanter og oldeforeldre!!!!!!! Takker samtidig for flotte bilder av de nyfødte og all info Thomas, det er morro å følge med. STOR klem fra tante Iren & Alexander

    By Anonymous Anonym, at søndag, 08 januar, 2006  

  • Så fine navn!! De passer godt til hverandre. Emil, Ida, Ada og Felix...
    Takk for flott oppdatering. Så gøy med bilder og filmsnutt. Hilsen
    Fam Bergersen :-)

    By Anonymous Anonym, at mandag, 09 januar, 2006  

  • Navn godkjent;)

    Håper de blir store og sterke så snart som mulig!

    By Anonymous Anonym, at mandag, 09 januar, 2006  

  • Gratulerer, så bra at alt er gått så bra. Følger med, håper jeg kan se dem en gang.

    Lene

    By Anonymous Anonym, at mandag, 09 januar, 2006  

  • Så fine navn dere har gitt ungene! De blir tatt godt vare på inni gode,varme kuvøser og får hjelp til helt pur unge lunger,- og selv om dere vil ha dem tett inntil,er det heldigvis åpninger i kuvøsen for å berøre og kjæle med de små!
    Takk for at dere deler bilder og film med oss! Hilsen Astri og Odd Eric.

    By Anonymous Anonym, at mandag, 09 januar, 2006  



<< Home