Tre av dem :)

torsdag, januar 05, 2006

Kontroll!

På onsdag rundet vi 29 uker. Livmorhalsen er fortsatt 2 cm. (Uendret). Med det var utsiktene for dagens undersøkelse gode. Overlegen var i dag fornøyd med aktivitetsnivået og beregnet vekt.
Gutt 1: 1100 -> 1400 Gram
Gutt2: 1000 -> 1350 Gram
Jenta: 850 -> 1100 Gram
Alle tre har flyttet på seg bare for å utfordre legene litt ved hver kontroll. Og legene er derfor veldig glade for at der er en jente slik at det er noe lettere og skille dem.
Beate her i dag flyttet på enerom og er veldig fornøyd med å være enehersker over fjernkontrollen, og kunne bråke hvor mye hun vil alle 20 gangene hun er oppe på do iløpet av natten. Det blir lagt opp linje til Internet tilgang på dette rommet fra i morgen av, og Beate vil være i besittelse av bærbar PC fra lørdag av. Da vil hun være å treffe på MSN, og kommer sikkert til å oppdatere og komentere hyppig her på siden.
Beate har i dag også hatt besøk a en trillingmamma til, som ikke har mindre en 3 barn hjemme fra før! Vil benytte anledningen til å ønske deg og dine lykke til fremover.

2 Comments:

  • Hei Beate,
    VM hvor dere er kjappe til å oppdatere bloggen! Det er torsdag kveld, og fremdeles skjer det ikke noe i Larvik :(
    Moro å høre at ungene har blitt så store.

    klem kristine

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 05 januar, 2006  

  • Hei igjen. Har daglig sjekket etter nytt, og nå kom det endelig fortsatt gode nyheter. Kjempebra at alt ser fint ut - det er bare å holde ut! Synes Beate høres ut som en heltinne, jeg.

    Fortsatt lykke til og hold oss oppdatert!

    Hilsen Silver

    By Anonymous Anonym, at fredag, 06 januar, 2006  



<< Home