Tre av dem :)

søndag, desember 25, 2005

Jule oppd.

I dag har Svigers (Ja, det er alderig feil å bruke stor bokstav når man omtaler svigerforeldre skriftlig!) passet Emil og jeg reiste inn for å besøke Beate. Alt stod bra til, og er ganske fornøyd egentlig med nå å være alene på rommet. Full kontroll på Saddam (fjernkontrollen) Ble også bekreftet at jenta i naborommet på Tønsberg fikk tvillinger på julaften. Grattis:) Beate fikk "julegave" av avdelingen i dag...... Hun fikk lov til å sitte i rullestol ned til kiosken og velge sjokolade selv. Dette var til STOOOOR begeistrelse hos Beate...... En stor opptur i en ellers kjedelig hverdag.

Det er planlagt ny kontroll på onsdag (Ev. torsdag..... ting tar tid der inne....) Da er det storsjekk av alle arvingene....... Jenta også... hehe... Har fått fryktelig mange overveldende positive tilbakemeldinger etter "jentefunnet". Virker nesten som folk har gått rundt med dødsangst for 3 gutter...... Vill ståhei over jentefunn.... hehe.... PS: Vi gutta er fortsatt i klart overtall da..... OG jenter kan også seile...... Far satser på den neste Ellen McArthur..... hmmmm... Kansje hun skal hete Ellen........ (Kommer nok noen meninger om dette tenker jeg.)

I går var jeg og Emil hos mormor og Bestefar og feiret jul:) Vi fikk alle mange fine pakker, og TAKKER MASSE!! Emil og Tara (kusine) hadde en liten tendens til og alltid ville leke med samme nye leke på AKKURAT samme tid..... Dette kombinert med høyt sukkernivå i blodet og halvåpne øyne laaaangt på overtid.... førte til tider til noe feig og voldsom skrigføring for å oppnå sine mål. Men som alltid løste det seg etterhvert.

Vi ønsker alle en fortsatt God Jul og et Godt Nytt År!!

1 Comments:



<< Home