Tre av dem :)

tirsdag, desember 13, 2005

Legeundersøkelse.

i dag har Beate vært på undersøkelse hos legen og alt var bra:) Livmorhalsen var 4 cm, noe legen er veldig fornøyd med. Dette medfører i praksis at hun har fått overnattingsperm fra lørdag til søndag, og gleder seg stort til å komme hjem.....

Ellers er dagene på sykehuset ganske lange og kjedelige, så hun maser masse om besøk. så hvis det sitter noen der ute og leser dette og lurer på om hun vil ha besøk så er svaret JA!! Hun har kommet på rom med ei fra Larvik som hun har det veldig fint sammen med. De er like pratsomme begge to og de diskuterer alt mellom himmel og gjord....... Og litt til.

Emil og jeg har det bra vi også.... Han har vært litt småforkjøla og vi var hjemme fra jobb og dagmamma i går. ordentlig kosedag for gutta. Lå på sofaen og så på Thomas toget og spiste kjeks og drakk saft:) Tror det er en livsstil Emil likte godt, så vi får stramme opp litt igjen der.. hehe. Mamma kommer i morgen og det gleder vi oss til.... Hun har nemlig baket sjokoladekake, men det vet ikke Beate da....... Beate elsker nemlig den kaka......

Det er litt dårlig emd bilder her fortia, men degitalkamera er på rep. for andre gang og håper det kommer tilbake i morgen, slik at vi får tatt noen bilder snart:) Også er det jo ikke lenge til jul heller, og da må man jo ha kamera!!

2 Comments:

  • Godt å høre at det går bra med dere alle tre! :) Og jeg må si at bilen din var lekker.. virker som du har lyst til å style den litt også... da blir den knall, vettu! :)

    Hilse Beate masse, da.. håper hun får noe å gjøre på sykehuset snart! Føler med henne.. uten TV og data hadde jeg vært kjempe lei! Men hun kan jo lese litt bøker.

    Klem

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 14 desember, 2005  

  • Hei og gratulerer.
    Kom hjem fra stormende nordsjø igår og fant bloggen idag.Ser jo litt artig ut,men misunner dere ikke...
    Lykke til framover(Det er nok 3 med tut)

    By Anonymous Anonym, at fredag, 16 desember, 2005  

Legg inn en kommentar

<< Home