Tre av dem :)

søndag, april 02, 2006

Snø??

Den som bestilte snø på 1 April for moro skyld var ikke SsÅÅÅååå morsom. Altfor seint for sånt tull. Emil og Thomas dro til østfold for å hente vogna seint i går kveld. Så i skrivende stund står den i stua. Hjelp den er stor. Hva slags bil er den egentlig laget for? Selv med vår vårt bagasje rom på bilen er vogna for stor. Ja ikke hvis den legges inn på en spesiell måte, men men. Fint at siste tingen kommer i hus. Thomas vil at vi skal bygge en garasje for å ha plass til vogna... Så hvis det er noen som har en "liggenes" ønsker vi en slik.

Tilbake til sprøyte bruken her i huset. 30 om dagen ã 100 i esken til kroner 170. Det må finnes et billigere alternativ. Min søster Milla er satt på saken, men ho tar nok i mot hint. Å sitte og pakke opp alle disse sprøytene er pyton. For de selger "bare" sterile sprøyter på apoteket. Som ikke går ann å koke. Da bøyer de seg i alle mulige vinkler.

Nå kom Thomas tilbake med maten.. Litt grapse mat ble det i kveld. Litt lov siden det ikke ble noe lørdags kos i går.. Da regnes ikke gotteriet mamma hadde med. Søsteren og Mamma var på besøk. Vi fikk systematisert i scrap bookene til barna. To rosa og en blå.

6 Comments:

  • vi tok sprøytene i oppvaskmaskinen på 70 grader. det gikk fint og tvillingene våre var også premature...

    By Anonymous Anonym, at mandag, 03 april, 2006  

  • Vil bare signere det innlegget om å ta de i oppvaskemaskinen.Har også premature tvillinger. Evt kjøpe noen "peros" sprøyter på Apoteket og koke de i feks microen.
    Lykke til!!

    By Anonymous Anonym, at mandag, 03 april, 2006  

  • Problemet er at de hvite inne i sprøyten bøyer seg og ikke kan kokes mere enn en gang. Det gjelder oppvaskmaskinen også. De jeg fikk fra sykehuset derimot kan kokes og bøyer seg ikke. De er av et annet frabrikat.

    By Blogger J.Beate, at mandag, 03 april, 2006  

  • Hei dere!

    Når har jeg sittet og lest alt dere har skrevet i bloggen siden mars. Fikk vite om Felix mens vi ennå var på nyfødten på Riksen med vår lille Benedikte, og det gikk veldig inn på oss. Har tenkt mye på dere og lurt på hvordan det har gått med dere og de små jentene. Tenk så lykkelig jeg ble da jeg fikk tips i kveld om at det fantes en blogg!!!
    Ble trist og lei da jeg hørte at infeksjonen til Ida har ført til hjerneskade, men krysser fingrene for at det ordner seg best mulig. Hadde jo store forhåpninger om at alt skulle gå bra, mens vi var sammen med dere på Riksen.
    Dere har virkelig hatt litt å slite med, men det er i motbakke det går oppover sier de, så nå må det da gå deres vei. Flott å lese at de legger fint på seg og ellers viser alle tegn på å trives. Sånnt er koselig å høre.
    Kommer til å følge med i bloggen deres og se hvordan det går med dere fremover. Håper dere slipper unna flere lange sykehusopphold, og at dere nå kan kose dere hjemme sammen alle fem.

    Hilsen fra Marit (skravlesyk berte med kort hår og briller) med familie (Ketil og Benedikte), som savnet dere og den koselige stemningen dere skapte på foreldrerommet, når dere reiste.

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 04 april, 2006  

  • Fint å høre at det går bra med dere, da! :)

    Håper bildene av Nitro ble fine.. hadde vært morro å se dem! Også må dere bare kikke innom hjemmesida jeg har laga:

    www.piczo.com/monica-nitro

    Stor klem, Monica

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 05 april, 2006  

  • Jeg har sånne sprøyter som du sikkert trenger, og det i massevis.VI er ferdig med de, og har mange ubrukte igjen! Holder til inne på Dobbelglede, så send Supermamma en pm der inne, så skal vi få ordnet dere noen sprøyter!!

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 05 april, 2006  



<< Home