Tre av dem :)

søndag, juni 18, 2006

sommer og sol

Det er mye som sjer om dagen.
Først så lever vi lenge på fritiden vi fikk på mandag. Tirsdagen var litt hektisk. Sykehuset stod for tur og vi skulle innlegges klokken 11. CT undersøkelsen var ikke før på onsdag, men legen skal kontrollere barnet et døgn før. Det ble bestemt at ikke Ida skulle i narkose for å ta undersøkelsen. Så fikk vi reise hjem igjen å sove hjemme. Reiste vel derifra klokken 14.. Så tre timer tok det å se en lege i ti minutter. Skal sies at en sykepleier snakket med oss i hele 15... Litt lei av å vente så lenge på noe som ikke tar lang tid, men vi tusslet rundt i gangene vi. Neste dag var det oppmøte klokken 07:30. Det betyr avreise 06:30 hjemme i fra. Litt lite søvn den natta. Emil fikk sove hos sin mormor og bestefar.

Ida fikk beroligende dråper i nesa og sovnet fort. Hun lå som en engel, helt stille. Så var det røntgen. HO sov gjennom dette også. Så sov ho i tre timer til etter dette. Spurt om ikke jeg kan få med noen slike dråper hjem.... Men de er så vanskelige *smiler* Vi var uendelige slitene etter maset. Det er mye vi skal pakke og ordne. Emil må også passes på at har alt med seg.

Familie fest var det på lørdagen. Masse mennesker som passet/holdt jentene. De blir reint bortskjemte. Vi var heldige med været som klarnet opp på ettermiddagen når alle var samlet. Alltid like hyggelig å se onkler og tanter, fettere og kusine. Hilser til alle!!!