Tre av dem :)

torsdag, august 31, 2006

VEKT

Helsestasjons tur i dag. Ada veier 6790 og er 66 lang. Hun er nå iverig snuerske. Der går i ruller bortover gulvet for å få tak i ting. Også å strekke seg etter ting er morsom aktivitet. En veldig stor solstråle. Smilet sitter løst og ligger på lur hele tiden.
Ida veier 5100 og er 58 cm lang. Vokser bra i lengden, men ikke lagt på seg nok. Ikke sånn at de gjør noe meg det enda, men blir fulgt opp ekstra rundt dette. Så ekstra veie turer på helsestasjonen er påkrevd. Kjedelig, men nødvendig :) Trenings programet er klart. Så nå er det trenings- og matrutiner som gjelder. Greit å ha noe å gjøre også.. Dagene kan faktisk bli lange, når vi er her alene hjemme. Får gjort masse unødvendige ting... har en hel time på dagen hvor begge sover godt.. JIPPI *stort smil*

Ada spiser nå "bare" fire ganger + et lite mellom måltid. Ida er fortsatt på 6-7 i løpet av et døgn.

Sliter med minne ord på gravstenen til Felix. Ikke lett å bestemme seg. Får ta noen dager til til hjelp.

2 Comments:

  • Synes vekt og lengde høres fin ut, jeg. Mine har jo rundet året og veier litt over 7 kg (71 og 74 cm). Bra du fortsatt er rolig - har inntrykk av at vekst er svært individuelt og at det går litt i rykk og napp. Men greit å følges opp, da.

    Det høres slitsomt ut å skulle finne ut hva som skal stå på gravsteinen til Felix. Men ta tiden til hjelp og finn frem til hva som er riktig for dere. Klem til dere!

    Silvedr

    By Anonymous Anonym, at fredag, 01 september, 2006  

  • Vet ikke om dere ønsker noen forslag engang men disse er jo fine:


    "Små føtter setter dype spor"

    "Vi vil alltid elske deg"

    "Alltid elsket, aldri glemt"

    "Vi skulle så gjerne hatt deg hos oss"

    By Anonymous Anonym, at søndag, 03 september, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home