Tre av dem :)

mandag, oktober 23, 2006

Tilltakslysten

Thomas eller jeg har ikke vært i stor form i det siste. Vi har gått rundt å ventet på svar på klagen. Vi fikk ikke lov til å sette opp gravstøtten vi hadde valg ut. Så måtte det til en klage runde og litt telefon "terror". Nå har vi fått svar. Vi har lov til å sette opp gravmonumentet vi har valgt ut. Akkurat som ønsket. Deilig, men ganske slitsom å gå rundt å vente. DEter en liten bamse som holder et hjerte. Så står det gravert inn på hjertet. Siden bamser og Felix henger sammen for oss er vi veldig glade for at klagen gikk gjennom. Etter Idas turer på Riksen og det psykiske rundt dette gjør at tilltakslysten ikke har vært på topp.

Nå venter vi på å "få" et avlastnings hjem til Ida. To netter i måneden. Vi har fått økt avlastningen til 4 timer i uken her hjemme. Da passer de alle tre på kvelden eller bare jentene hvis jeg trenger de på dagen. Stadig vekk noen legebesøk og handel turer (som trengs, høsten kommer og Emil (spseielt) trenger utetøy.) .

Satt på sportsdelen på vogna så Ada kan se alt som farer forbi. Sitter så stille og titter rundt seg. Ho er oppe på alle fire å står og vogger. Er tidlig ute. Strekker seg opp etter ting. Som blader som ligger på hylla under stuebordet. Kjøkkenhåndkle får gjennom gå en sint Ada når ho er med på kjøkkenet. Setter fart på ålinga/krypinga når ho vil ha tak i ting. Er en mål rettet "ung dame". *stort , stolt smil*

3 Comments:

  • Det er så godt å følge meg dere og vi er glad for at det endelig kom en oppdatering! Høres ut som om dere har travle dager og mange tanker i hodet. Ikke glem at dere er flinke!! gleder meg til å høre mer!

    By Anonymous Anonym, at mandag, 23 oktober, 2006  

  • Jeg er så imponert over dere! At dere har det tøft er det ingen tvil om, men det ser ut til at dere takler hverdagen tross alt...
    Godt at dere får gjennomslag for slike ting som betyr noe for dere. Stå på!

    Hos oss er hverdagen travel. Alle 4 i barnehage. Jeg synes det er deilig å være tilbake i jobb. Det er selvsagt en kamp mot klokka hver dag. Løper til toget for å rekke jobben og løper til toget for å rekke barnehagen på ettermiddagen. Barna trives godt i barnehagen da. Nå ligger de tre minste og sover. Storesøster står for tur nå... Mange hilsner fra oss på Høybråten.

    By Anonymous Anonym, at mandag, 23 oktober, 2006  

  • Så godt at dere fikk medhold i klagen deres ang. gravstøtte. Kan egentlig ikke skjønne at dere fikk avslag i første omgang det er da flere bamsestøtter der bl.a. rett i nærheten av Felix. Det betyr så mye at ting blir slik man ønsker. Kan skjønne at hverdagen deres er hektisk, godt med litt avlastning kan jeg tenke meg:-)

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 24 oktober, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home