Tre av dem :)

fredag, januar 26, 2007

Vekt, Lek og Felix

Ida veier nå 6240 så ikke gått noe ned igjen. Det er bra. Vi skal til legen neste uke. Så får han se på kurven og avgjøre om tiltak skal bli satt i gang. Det er 5 måltider om dagen som tar en time og hvis Ida brekker seg så må vi ta en pause. Sier seg selv at måltidene tar lang tid. Magen skal få hvile mellom måltidene.

Ada er i stor form. Begynt å bli flink på å lene seg med stompen inntil grinna og holde leker i begge hendene. Er litt vaklete, men det kommer seg for hver dag. Har ved uhell glemt å holde seg i noe. De fleste gangene går det bra. Farten rundt bordet når ho ser noe ho vil har begynner også å komme seg. Opp trappa går det. Som regel stopper ho etter tre- fire trinn. Snur seg mot meg med DET smilet. (og da uten å holde seg fast.....). Skikkelig gullebaby. Smokken til Ida som ho leker flittig med er ikke "lov" lengere. Ada putter hele inn i munnen og da mener jeg alt. Er redd ho skal sette den fast. Så prøver å ta de vekk. Smokker hos oss ligger litt over alt så vi alltid har en i nærheten av Ida.

Emil er tilbake i barnehagen. Litt furt over at han ikke kan være hjemme, men hadde kost seg og fått brukt opp energi. Vi var ute i går kveld og lekte med akebrettet hans. Storfornøyd gutt. Snø er gøy. Lagde mange avtrykk i snøen.
TanteMilla er syk Ønsker god bedring. Alle må passe på å kle seg godt, fra inners til ytterst. Nå er ullbodyen til Emil flittig i bruk. Han sier han ikke fryser og da er mammaen fornøyd *smil*

Emil og jeg var å kjøpte blomster og tente lys hos Felix i går.
-"Mamma?? Jeg har lillebror, mamma?"
Ja, og han er død
-"Han er veldig død, mamma!"
Ja, han død...
-"Han er veldig, veldig, VELDIG død, mamma!"
Ja...??
-"Mamma? jeg to lillesøstre hjemme.... og pappa?? Mamma?
Ja.
-"Mamma? kan vi ake nå? Mamma?
Ja, nå kan vi ake

1 Comments:

  • TFF (Tvillingforeldreforeningen) begynner med blogg på www.tvilling.no. I løpet av kort tid kan du gå inn å følge med i hva vår første blogger skriver om. TFF`s bloggere vil være medlemmer med forskjellige historier og tvillinger og trillinger i ulik alder. Vi åpner for flere bloggere etter hvert, og både tvilling – og trillingtema samt ungdomstvillinger skal dere kunne lese om. Til info! ://www.tvilling.no/index.php?page_id=49&lang_id=1

    By Anonymous Anonym, at mandag, 05 februar, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home