Tre av dem :)

torsdag, januar 12, 2006

Oppd.

I dag skulle egentlig jeg og Felix reise til sykehuset i Tønsberg, men dette ble det ikke noe avL. Alle barna har åpen Ductus,(Ductus=Blodåre som forbinder lungepulsåren og hovedpulsåren i fosterlivet ) og Ida har infeksjon som nå behandles med antibiotika. Legene skal prøve å lukke Ductus ved hjelp av medisin, noe som virker i de aller fleste tilfeller. Om dette ikke skulle fungere vil det mest sannsynlig være nødvendig med et inngrep. Disse medisinene er en tredagerskur, og legene håper det virker, slik at de kan sendes til Tønsberg på søndag.
Vi har flyttet på ”foreldrebrakka” og har det bra der. Er litt lenger å gå for Beate, men ho er i bedre og bedre form så det går seg tilJ Jeg hadde for første gang Ada ute på brystet i går og det var kjempekos. I dag skal jeg ha Ida på fanget. Felix skal også ut, men om det er til meg eller Beate vet jeg ikke. I dag har vi i alle fall vært smarte nok til å ta med kveldsmat fra middagen noe vi ikke gjorde i går. Da var vi SULTENE…. Hehe…
Nå er legevisitten over så vi skal inn til barna igjen.

2 Comments:

  • Hei!
    Gratulerer så mye med de fine barna! Har ikke fått gratulert dere, men har hilst gjennom Knut.. vet ikke om det har kommi fram. :p

    Hilse de tre englene, da.. tenker på dere!

    By Anonymous Anonym, at fredag, 13 januar, 2006  

  • Hei alle 6!

    Det var kjekt med litt oppdatering igjen. Er så spent på hvordan det går med dere. Håper det ordner seg for alle 3 med behandlingen de skal få. Får de sondemat alle 3?
    Blir dere alle sendt til Tønsberg eller kan det være at jentene blir litt lenger på Riksen mens Beathe reiser med Felix? Det er da godt å vite at barna er i trygge hender.
    Kan tenke meg det var flott å få barna intill dere!

    Trist å lese om Theresa igår. Håper de får tid til å glede seg over de to andre mens de sørger over Rakel.

    Lykke til videre allesammen.

    Hilsen 6xBergersen :-)

    By Anonymous Anonym, at fredag, 13 januar, 2006  



<< Home