Tre av dem :)

tirsdag, april 11, 2006

Vekt :)

Mandagen var vekt dag. Ida legger på seg ca 140 gram i uka så hun veier nå netto 2640 gram. Det går sakte men sikkert oppover. Ada legger på seg 240 gram i uka. så nettoen er nå 4090. ER god å rund nå.
Øyesjekken til Ida gikk bra. Det er netthinna som ikke har festet seg ytterst i kantene. Dette er vist nok normalt for fortidligfødte (snart blir alt normalt). (rettelse alt er normalt.... for oss blir det naturlig at Ida må ligge og gråte/våken netter. Sov to timer fra mandag til tirsdag. Alt går...) Øynene til Ida er ikke blitt værre. De er stabile og dette er posetivt. Ny sjekk om 14 dager.

Trillingene til Anette har det bra to gutter og en jente. vokser og trives, de er kommet hjem nå. (i allefall på perm) GRATULERER !!!
Eller må benytte anledningen å hilse til mennesker (foreldre, barn og annsatte) som vi ble kjent men på Riksen. Skriv gjerne en hilsen om hvordan deg går med dere. eller send en melding på telefonen min. (Hilser selvfølgelig til pleiere og foreldre fra Tønsberg + Kristine fra barsel).

Fysioterapaur og helsesøster var på hjem besøk i dag. noen hjul som begyner å rulle. Deilig at noen hjelper oss i kommune jungelen. papirmølla er begynt å gå rundt.

Nå har Ida endelig sovnet så jeg løper i seng nå mebs ting er rolige. Natta fra Beate

3 Comments:

  • har vært en smygleser på denne siden. Så kjekt og se at det går framover med dere. Bare vent og se, de kommer nok ikke til og finne noe galt med øynene til prinsessene dine. Jeg har selv 2 premature jenter.Ble ingenting funnet på dem.
    Klem fra Jalapeno (dobbel glede)

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 12 april, 2006  

  • Slit, strev, bekymringer og for lite søvn - slik er hverdagen for mange av oss med flere små. Det er utrolig hva man klarer når man må! Med tiden vil alt roe seg - Emil vil falle til ro, jentene vil sove lengre økter og alt blir gradvis enklere. Inntil da - stå på og få hjelp fra andre.

    Også er det jo verdt hver eneste våkenatt.... :-))

    Silver

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 13 april, 2006  

  • Hei Beate og Thomas.

    Vi følger flittig med på bloggen deres - godt å høre at det går fremover :-)
    Det går bra med oss. Har faktisk vært hjemme i 10 uker nå - tiden flyr. Kristoffer er nå ca dobbelt så stor som da dere så han når vi reiste hjem fra Riksen.
    Det har vært hektiske uker med en sulten liten gutt som spiser 2.hver time dag og natt. Ellers så storkoser vi oss og alt går mye greiere når man er kommet inn i rutiner osv.
    Kristoffer er nå 4,1kg og har fulgt Ada i vektøkning siden vi kom hjem.
    Styrer litt med å få i vitaminer, jern og tran men ettersom jeg har skjønt er dette noe de fleste sliter med... blir endel gulping kan man si.
    Ønsker dere en fortsatt god påske! Og lykke til videre med småjentene.

    Klem fra Kristian & Maria + lille Kristoffer

    By Anonymous Anonym, at fredag, 14 april, 2006  



<< Home