Tre av dem :)

tirsdag, januar 17, 2006

Felix reiser!!!

Nå har vi akkurat fått beskjed av legen at Felix reiser til Tønsberg sykehus klokken 18.00 i dag. Siden jeg allerede er i Sandefjord. (På vei til Oslo) Blir jeg her og tar i mot Felix i kveld. Legen planlegger og sende de to andre før helga, med Ada først. Det er ikke fastsatt noe tidspunkt for dette enda. Vi håper det uansett ikke tar lang tid før vi igjen er samlet. Blir veldig slitsomt med barn på to sykehus.
Vil også takke for alle hilsninger og komentarer og legge igjen et lite hint til Jordmor Tone om at det ikke er så langt fra Larvik til Tønsberg........ Det er bare å komme å hilse på om du har lyst:) (Vi vet du har fri på fredager.... hehe) Og klart vi kommer når alle er hjemme og ting er litt roligere......
Skal se om ikke jeg kan komme med noen flere bilder når jeg kommer hjem i kveld.....

5 Comments:

  • Åh, det betyr at ductusen til Felix er i bedring! Gode nyheter. Og så fint at dere kanskje samles igjen allerede før helga. Vi vil gjerne ha flere bilder, vi!

    Lykke til med reisen, Felix!

    Silver

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 17 januar, 2006  

  • Hei alle sammen!
    Ønsker Felix god tur på sin første reise. Regner med at det går bra, selv om det er et kraftig snøvær som sprer seg nordover. Håper de kjører pent. Ser fram til at dere alle kommer til Tønsberg slik at det er lettere å ta en tur på besøk etter arbeid. Lykke til så lenge.
    Beste!

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 17 januar, 2006  

  • Heisann

    Takk for at dere er flinke til å oppdatere. Vi er tydligvis mange som følger med dere i tankene.

    Dere fortjener all honør som klarer å tenke på oss utålmodigei disse dager.
    Gleder meg til bilder.. Egentlig utrolig at det er godt så mange dager allerede. Ta vare på tiden og hverandre

    klem Elin Reene

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 17 januar, 2006  

  • Hører Ada er på vei til Tønsberg også! Dere får legge ut info da det begynner å passe med besøk og sånn.... Gleder meg til å ta en titt!

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 18 januar, 2006  

  • Hei jeg håper at allt går bra.Lykke til med reisen til Ida som ikke har reist,ennå.Gjerne flere bilder av de små inpå her da.dette er fra Tara...,l,kk0pp,000. hilsen de to kusinene:Silje og Tara

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 18 januar, 2006  



<< Home