Tre av dem :)

mandag, januar 16, 2006

Levedag 10

I dag runder de tre små ti dager.. Er noen timer til kvelden, mne allikevel. Sitter på sykehus biblioteket og oppdaterer. Lege kontrollen i dag tilsa at ingen blir sendt til Tønsberg enda. Felix har mest sansynelig en åpen Ductus (ultralyd hjertelegne skal ta undersøkelsen etter lunsj) fortsatt. Den er blitt mindre noe som legen ser på som posetivt, siden det var han som hadde størst åpning. Han har desuten lagt på seg. Vekten er i dag 1388 gram. Dette er over fødselsvekt. Damene i hvitt sier jeg har veldig feit melk og det er grunnen.
Ada har fått gulestafylikokker en infeksjon som er "litt" har for den lille kroppen, men legen er fornøyd med tidlig oppdagelse og blod infeksjons dyrkning, så antibiotikaen blir mere spesifisert. Hun veier i dag ca (mor har dårlig hukommelse) 1190 gram.
Ida har fortsatt infeksjon, men crp er på vei nedover (dette er bra). vekt i dag er ca (mor husker enda dårligere) 870 gram. Far bekreftet at mor husket ganske godt allikevel. Ingen ligger med C-papp lenger. De puster alle selv. Ligger i kuvøse, Ida ligger med 23% oksygen inn i kuvøsen (vanelig rom % er 21-20) så det er veldig bra. Felix ligger inni mellom med en "trakt" som blåser 100% oksygen rett på han inne i kuvøsen. Dette fordi han har "fall" pga Ductusen som ikke har lukket seg.

Thomas er på vei for å hente sofa i Kristiansand. Siden de ikke blir sendt noe sted enda. MEN hvis det kommer tre-fire tvillingpar til, må vi nok begynne å flytte de. Barn med åpen Ductus blir ikke flyttet.

Ellers har foreldrene det bra. Siden medisinene (for åpen Ductus) ikke gav utslag på noen av barna er vi MYe roligere nå. Fått god kontakt med andre foreldre her. Vi deler et knøtt lite foreldre rom, der vi sitter når legene eller pleierne kaster oss ut fra avdelingen. Vi holder motet oppe og hjelper hverandre når dagene blir tunge....

Takker for alle hilsninger.. oppmuntrende ord... og tanker... Beate

4 Comments:

  • Det går i alle fall den riktige veien!
    Tenker masse på dere og sjekker bloggen ofte - så nå var det på tide med oppdatering. Selv om det nok ikke er hovedfokuset deres.
    Håper på tre friske barn i Tønsberg snart!

    By Anonymous Anonym, at mandag, 16 januar, 2006  

  • Vi er mange som har dere i tankene nå om dagen- dere har et intenst spennende liv akkurat nå..... Vi håper det fortsatt går bare framover, selv om så små jo må ha litt tid...Takk for oppdateringer,-når dere har overskudd til det! Hilsen Astri og Odd Eric

    By Anonymous Anonym, at mandag, 16 januar, 2006  

  • Fint med oppdatering - og at alt ser så bra ut tross noen utfordringer... Dere får stå på og støtte hverandre; tror nok dette er ei tøff tid selv om alt har gått bra så langt.

    Masse gode tanker fra
    Silver

    By Anonymous Anonym, at mandag, 16 januar, 2006  

  • kjære Beate og Thommas! GRATULERER MED TRILLINGEN. Har desverre ikke hatt tid til å oppdatere meg før i dag. Snakket om deg i dag. Håper alt står bra til med alle barna og med deg Beate. Nå må dere bare ta tiden til hjelp. Kjempe spennende å få lov til å følge deg i svangerskapset. Håper dere tar dere en tur til Larvik på ettersamtale med meg,når alt har roet seg. Vi snakkes. Og nok en gang GRATULERER. Hilsen jordmor TONE. PS skal hilse så mye fra Dr Grønvold.

    By Anonymous Anonym, at mandag, 16 januar, 2006  



<< Home