Tre av dem :)

lørdag, august 04, 2007

Plutselig tilbake, eller..........

Hei allesammen!!!

Nå er det sikkert mange som lurer der ute om det i hele tatt er liv i meg... hehe.. Har ikke akkurat slitt ut denne bloggen......

Det har jo ikke vært mye til sommer i år, men har jo fått hatt litt ferie alikevel:) Mye har skjedd med barna, og litt med hus og hage:)
Ida kaster fortsatt opp en gang eller to om dagen, men er i bedre humør enn på lenge. Iallefall så lenge ikke fysioterapautene er her å trener tøying. Det er skikkelig HAT!!! Og det tror jeg høres til godt forbi Sinsenkrysset. Lunger og stemmebånd er nemlig helt i orden, og trenes så fort Ida synes verden er urettferdig.
Det er ikke mange dager igjen til barnehagestart for Ida og Ada. Vi er veldig spente for hvordan dette vil bli for Ida, men tror det vil bli veldig positivt for utviklingen hennes:) For Ada`s del tror jeg det blir helt supert. Hun har allerede tyvtrent når vi henter storebror og trives veldig lett:) Og ikke minst kan hun få litt utløp for både klatring og bananspising utenfor hjemmet også:) Hehe... Emil er blitt så STOOOOR at han skal begynne på stor avdeling, og det er veldig stas. Han har gjort noen forbredelser for å "passe inn" blant de STORE barna. Bleien er byttet ut med underbukser med sjørøvere på, suttene er gitt bort til Kabelsatan (Kaptein Sabeltann) og hjelpe håndtaket på sykkelen har han gitt besjked om at må tas av. Sånn kan man visst ikke ha når man er STOOOR gutt.
Som nevnt over har vi jo vært en tur i Kristiansand og sett både dyr og pirater. Dette ble en tur for bare Emil, mamma og pappa. Det er deilig å ikke dele på mamma og pappa bestandig synes Emil:) Han fortjener vår fulle oppmerksomhet innimellom. Bortsett fra å se Sabeltann og hans menn, var det nok Lemuerene og Ekornapene som var mest spennende. Det var spesielt en ekornape som ville ha pappas fotoapparat som var veldig morsom:)
Legger ut noen bilder fra hendelser i sommer:)

6 Comments:

  • Så fint å høre godt nytt! Håper barnehage-tilvenningen går greit, og at Emil får en fin start på sin nye avdeling.

    Klem, Silver

    By Anonymous Anonym, at søndag, 05 august, 2007  

  • Hei på dere:)gøy å se Ida begynner å legge på seg, så stor forandring på henne:) Ada er bare så morsom:), gleder meg til å høre hvordan det går med henne i barnehagen. Men ingen slår Emil denne gangen, "kabelsatan" lo godt og lenge etter å ha lest dette:).Han har blitt stor gutt altså. Klem.

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 08 august, 2007  

  • Har de begynt i bhg nå? Vil gjerne ha en oppdatering på hvordan det da går der!
    Mads stortrives i sin nye bhg - og det er så deilig! Innkjøringen gikk såpass bra at jeg nesten venter på en reaksjon snart - men den har ikke kommet foreløpig. Håper det går like greit for dere:)

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 11 august, 2007  

  • Hei Thomas! Dette mc-bildet har jeg vel egentlig ventet på. Ikke egnet til å overraske noen! :)
    Er det "lånte fjær" eller din egen,
    og hva er det?

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 11 august, 2007  

  • Hei Wilfred
    Det er desverre "lånte fjær":( Den er Mamma`s og innkjøpt for få uker siden. Det er en suzuki ensylindret 600 kubikk. Husker ikke modellbetegnelsen, men skal sjekke det opp. Tror det er en 99 modell. Emil for sin del vet akkurat hva han ønsker seg til jul/bursdag: motorsykkel og ATV:)
    Veldig hyggelig med kommentar:)
    Hilsen Thomas

    By Anonymous Anonym, at søndag, 12 august, 2007  

  • Ok; fint da at sykkelen er i familien! Håper mamma'n din får kjørt litt før "nettene blir lange".
    Eventuelt før barnebarnet overtar styringa....... :)

    By Anonymous Anonym, at mandag, 13 august, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home