Tre av dem :)

søndag, september 30, 2007

Tante-helg :)

Ada er på besøk hos tante i helgen. Beate og Thomas styrer med nytt hus og greier, og jeg får være tante på heltid.
De er nok ikke helt flinke til å slippe taket, de foreldrene, men de har ikke funnet på alltfor mange rare grunner til å komme på besøk, eller ringe for å høre at allt er bra.
Ada er super-blid og glad. Hele helgen har kun løpt rundt med to store bamser hun tviholder på. Når hun ikke sover da...for Ada sover masse synes jeg, som er vant til Tara med total laken-skrekk:)
I går (lørdag) var vi i byen og byttet noen gardiner, og Ada fikk handlet litt til det nye rommet sitt. Også var vi innom det nye huset og snoket litt...det blir jo kjempebra:) Og nå sitter jeg og skriver, mens Ada prøver å gi tastaturet kos, så er vel på tide å gå og leke litt.
:)

4 Comments:

  • Det er ikke lett å gi helt slipp, vet du... Ida ble passet på av avlaster Michelle. Litt feber og hosting av slim på Ida gjorde at vi ikke fikk dratt til Sverige. Den "romantiske"-helga gikk i "dass", men fikk gjort masse i huset. Alt er kaos om dagen. Vi flytter ting opp for å ta med noe tilbake. DOBBELFLYTTING??? blir sånn når det er tre barn som trenger høstklærne sine...

    By Anonymous Anonym, at mandag, 01 oktober, 2007  

  • PÅ TIDE MED OPPDATERING!!!!!!!!!!!!!!

    =)

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 15 november, 2007  

  • Enig!

    By Anonymous Anonym, at søndag, 18 november, 2007  

  • enig
    skjærven

    By Anonymous Anonym, at søndag, 25 november, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home