Tre av dem :)

torsdag, oktober 13, 2005

17+2 uker

Dagen i dag har bare flydd avgårde. Begynte dårlig med hårvask og dusj som tar på.. Emil ble levert til Tante Milla, der han fikk brukt energi før han skulle sove. Thomas var med til jordmor i dag. Fikk atter beskjed å ta det med ro.. Alle hjerter slår og de er aktive, til tider som holder meg våken. Vekten er på 65... Jippi... kilo.
Nå er jeg hos søsteren som passer Mads (sønnen til fetteren vår, som er naboen til søsteren), Thomas og Emil har reist avgårde, det er kiting i Larvik med Jens fordi vinden er perfekt... De "små" guttene har det moro!!Mamma er også her og det skal nok bli middag etterhvert.
Milla og jeg skal avgårde seinere til søstera til yvonne og ha en sisters kveld. .

4 Comments:

  • hei trillinger!
    Jeg var sammen med dere endel i går. Må si at dere oppfører dere pent.Ingen problemer med å ta dere med på tur, selv på dårlige skogsveier. Kanskje litt slem med huset dere bor i noen ganger. Vær forsiktig med å sparke for mye i veggene, det kan gjøre vondt. Tøft bilde av huset deres :) Er det muligheter for å bygge på der hvis dere får for liten plass? hilsen tante milla

    By Anonymous Anonym, at fredag, 14 oktober, 2005  

  • Prøvd å få kommentar fra trillingene, men de sier ingen ting enda. "Huseieren" håper huset kan utvides en del til.

    By Blogger J.Beate, at lørdag, 15 oktober, 2005  

  • Det viser seg allerede at dere tre vil trenge en stor villa, så jeg håper huseieren har kapasitet til og utvide. Håper dere har tolmodihet til og vente med utflytting til dere blir litt større. Dere får bare mase på huseier, slå ,spark og hopp om dere vil så tenker jeg huset deres blir mer sammarbeidsvillig i forhold til den stadige forflyttelsen av huset.Ellers følger vi spent med på utbyggelsen og hvordan dere har det i huset:)

    By Anonymous Anonym, at mandag, 17 oktober, 2005  

  • Hei trillinger!!!!
    Enda en kontroll og masing fra mann med hvit frakk er overstått.
    Legg dere slik at mannen ikke kan se om dere er gutter eller jenter.
    Foreldrene deres kan godt være spente på kjønnet en stund til. Ta det med ro og kos dere så lenge dere har plass og er venner. La mammaen få hvile og be henne stesse ned.

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 20 oktober, 2005  



<< Home