Tre av dem :)

torsdag, oktober 06, 2005

Legedag

Siden legen vår har tatt seg en tur til syden hadde vi Dr. Lunde i dag. De holder til på samme legekontor. Først så var det vanlig oppsummering... Så sjekket han livmorhalsåpningen: som var perfekt, ingen forandring. Heller ikke når han presset på magen. Så skulle han se på lengden og hodeomkretsen. DET tok tid det. Han mistet stadig barnet han skulle måle ut av skjermen og måtte ta "oppsummering". Thomas og jeg var fornøyde når vi så at alle hjertene slå, de vokser alle sammen og beveger aktivt på seg. Moro. Fikk enda et skjema jeg må løpe rundt med i mappa mi... (svar på alle prøver jeg har tatt).

Uke 16 ble rundte i går så tar stormskritt mot sykehuset hver dag. Jeg stresser med huset, Thomas /Emil hver dag. Kommer ikke til å bli ferdig, men det kommer en tid etterpå også. Emil er ikke i slaget i dag så han ligger å sutrer på sofaen, Ikke feber, men mamma hjertet smelter så han blir bortskjemt med saft og noen pastiller.

Ellers begyner jeg å bli allergisk mot støt på magen. Da kommer det en melding tilbake om at "dette er ikke greit". Høyre hofte holder seg sånn passe, ellers er magen blitt stor. Muligens bilde kommer... får spørre Thomas...

3 Comments:

  • Det går fort nå.... men du skal ikke stresse med å gjøre ting klart! Det er nok av dfolk i nettverket ditt, og du kommer sikkert til å være på sykehuset en liten stund etter at de er kommet til verden også. Og DA må bare alle stille opp, så ordner det seg nok. Ta det med ro, Beate!

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 06 oktober, 2005  

  • Helt enig med ane. Du må ikke stresse.Lev så normalt som mulig, du kommer til og bli stresset nok av og ligge på sykehus. Thomas må nok få litt hjelp her og der, det ordner seg. Klem til alle,spesielt emil som ikke er i form.

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 06 oktober, 2005  

  • Stakkars Emil... Lei seg i dag, men sover fint i senga si på rommet sitt. Prøver å ikke stresse med ting, men jeg er "husmor".. liker ikke å ha ting ugjort :)

    By Blogger J.Beate, at torsdag, 06 oktober, 2005  



<< Home