Tre av dem :)

mandag, oktober 10, 2005

Emil's lege dag

I dag var tiden inne for Emil å ta en sjekk hos legen. Tok blodprøver som var ok. Skulle øke inhalasjons medisinene hans og tilbake om 14 dager. Anbefalte kvitte oss med hunden og "tøy" sofaen. Eller gjøre støvtørk og senge skift ofte. Ellers var vi flinke som hadde begynt med medisinen tidlig og utover dette ikke så mye å gjøre. Gode råd mottas med takk (et hunde hjem og en skinn sofa også...).

Blitt mye stress siste tiden med ALT, men nå begynner ting å falle på plass. Mange ting som Thomas skal gjøre som står igjen, som han må begynne med snart.... Huset har roet seg etter flyttelasene fra østfold, i kveld kommer en båt BB11 som skal pusses opp når Thoams blir 50 år. Er opprinnelig Aage (pappaen til Thomas) sin som han begynte på før han døde. Langt tids prosjekt. Blir nok bra når han får tid til å begynne på den.

Ny time hos jordmor til torsdagen. Magen på bildet er 16 uker 5 dager. Merker mere og mere bevegelse, men gleder med til første ordentlige "sparket". Anita og Jens (termin 3 februar) kommer på besøk nå.. så må slutte..

2 Comments:

  • Hallo.
    Føler det er på tide med en kommentar her:) Gleder meg til jentekveld torsdag(sisters kveld)
    Håper det går bra med emil, og at dere finner en egnet plass til nitro.

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 12 oktober, 2005  

  • Det er Lady er igjen. Nitro har flyttet ut allerede.

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 12 oktober, 2005  



<< Home