Tre av dem :)

lørdag, juli 08, 2006

Mor på tur!!


I dag er Beate sendt på tur sammen med søster og niese til Tusenfyd! Emil er sammen med mormor og "beste", mens jeg er hjemme og koser meg med Ida og Ada:) Håper Det blir en god avkopling for Beate og at de koser seg masse og ikke spiser for mye..... Det er en dårlig kombinasjon med heftige karuseller og berg & dalbane. Satser på at det kommer en skriftlig og billedlig oppdatering her når hun kommer hjem.

Ellers går dagene fremover og har egentlig begynt å bli mer eller mindre rutine, Ida hyler mindre og smiler mer og mer.... En av våre mer praktiske utfordringer om dagen er barneseteproblematikken med Ida. Hun er for lang til boxett, men får ikke sitte opp for lenge (selvom hun nå skal være mer oppe). Så er det noen der ute som vet om et type barnesete som er så godt som liggende flatt og helst ikke tar mer enn en seteplass i bilen er det bare å hyle ut!!!!! Tips mottas med stoooor TAKK.
Ada har begynt å bli ordentlig stor. Ligger nå å leker med bebygym over lengre tid og er blitt en stor fan av å se seg selv i speilet...... Kansje ei lita dollejente?? SVAR: NEI, JEG produserer IKKE dollejenter......... huff tenår.... sminke.... gutter.... osv.... neeeei.... tror nok det er best å låse de inne til de iallefall er 35 jeg....... Hehe....
Nå må jeg gå tilbake til bleier og mat.....

2 Comments:

  • Heisann

    Vet at Jane barnevogn/bilstol merke har en liggende bilstol 0-10kg.
    www.barneverden.no selger denne bla.

    Flott aa lese at det gaar saa fint med dere, har fulgt dere lenge.

    Ha en flott sommer og kos dere med hverandre.

    Sommerhilsen fra Heidi DG-bruker

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 12 juli, 2006  

  • Så fint å høre at det fortsatt går fint med dere! Høres deilig ut med avlastning. Synes dere er tøffe som drar på camping med gjengen - det står det respekt av!

    Ha en fortsatt fin sommer!

    Hilsen Silver

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 12 juli, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home