Tre av dem :)

søndag, juli 30, 2006

Varmt

Varmt er det i været og begge jentene sliter med den. Så prøver å gi litt kaldere erstatning og litt små måltider. Ida syns dette er topp, mens Ada gulper mere enn noen sinne. Så for hennes del er det tilbake til den gamle mønsteret igjen. De "gode"gamle faste mate tidene.

MYE is spising på Emil. Litt blir det på oss voksene også.
Thomas begynner snart på skolen og før det skal bilen være EU godkjent... Så dagene flyr avgårde.... GOD SOMMER!!!
Fint med et pip om hvordan deres sommer har vært!??!!

Gleder oss til gjenforening med gjengen fra Riksen i slutten av august!! Mye småttinger på et sted :)

3 Comments:

  • Hei hei

    Riktig god sommer til alle dere også. Her har det vært rolig i år, bare slike små turer, overnatting i telt, badeland i bø, lekeland i skien osv, ikke noe storferie iåar gitt, tar det igjen neste år, spare litt skikkelig først, blir det syden til vinteren så vi får vell klare oss med det. Mye is spising på Madelen og kan du tro. LOVELY...
    SKAL HA MYE IS PÅ SOMMEREN.... Jamm...jamm

    Sender dere en megaklem fra alle oss tobente og firebente i Svarstad.Ha en strålende dag videre... Slikker sol her.. :)

    By Anonymous Anonym, at tirsdag, 01 august, 2006  

  • Hei Beate og Thomas :)

    Ser at du nevner treffet i august, og vi gleder oss til samme treff :D Det skal jo holdes her hjemme hos oss, så det er helt sikkert at vi kommer ;)

    Ønsker dere noen fine sommeruker videre!

    Mvh Beate, Lars Preben, Benjamin og Live.

    By Anonymous Anonym, at mandag, 07 august, 2006  

  • Hei!
    Lenge siden jeg har svart her nå. Vi har hatt en deilig sommer. Tur til hytta i Romsdalen og ved Drøbak. Hadde også en liten uke i båtne. Det gikk bra. Ungene var ikke like flinke til å legge seg i ferien som de er ellers da... Slet litt med det. Men stort sett så har det vært en deilig og avslappenes ferie. Lars ser dere har "kapret" Casa Caos utrykket hans.. He-he... Lars sier også det om oss. :-)

    Ellers er jeg tilbake i jobb. Det er deilig. Tenk å få drikke opp kaffen uten at den blir kald! Ungene hadde sin første fulle dag i barnehagen på mandag. Det har gått veldig bra.
    Håper dere har det bra på sensommeren og at dere får den avlastningen dere fortjener. Nyt "fritiden" og kos dere videre med barna.
    Hilsen fra fam Bergersen :-)

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 16 august, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home