Tre av dem :)

torsdag, juli 27, 2006

Og om ikke det var nok...

Thomas tok også turen over til østfold.. To jenter i bilen og ut på tur. Er ikke alltid vi har tid til å være hjemme, kan lure på hva vi har et hus for??? På tur er vi stadig vekk. Selv om vi var veldig forberedt på å være masse hjemme når jeg ble gravid igjen. Ada og Ida runder snart 7 måneder. Rart å tenke på at de har levd så lenge.

Vi koser oss i varmen og spiser masse is. Varmt er det for oss voksne , men matlysten går ned hos de små også.. (som ikke er så små lengere) Scrapp albumet til Ida er helt ferdig. Ada er 3 sider på vei. Tyngst blir nok Felix sitt, HOlder på å plukker ut bilder til det også.
Siden det har vært MYE snakk og skriverier om streptokokk gruppe B om dagen, er mye gode og onde minner rundt Felix blitt dratt fram igjen. Thomas og jeg har fått delt mye minner og tanker rundt dette. Selv om savnet er stort og vondt er det bra at vi får "minnret" om en liten gutt vi har mistet. Og gleden over en jente som kjempet for livet med nebb og klør. Som selv med sitt tempramang har smil flere ganger om dagen når mammaen har vært borte. Noen gleder er visst bare tiltenkt pappaen :)

1 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home