Tre av dem :)

torsdag, juli 20, 2006

Skippertak på oppdatering..... hehe


Forige uke var Alek og Linda her:) Alek og jeg fikk satt opp levegg på verandaen, noe som har vært lenge etterlengtet pga vind. Vi fikk oss også en båttur med bading og noen tappre forsøk på kiting, men det var ingen vind:( Linda som fyller 18 rett rundt hjørnet fikk øvelseskjørt litt også..... Kjekt med en Thomas som ewr gammel nok (og gæærn nok....?) til dette:) Vi kjørte vel tilsammen et par timer og Linda hadde STOR fremgang. Og mye morro (tror jeg....). Er jo ikke hver dag man får være ute å øvelseskjøre Audi S2 med 400 gamp.... hehe..... Gliset til Linda økte omtrent likt med turbotrykket....... Hehe...... Vi kommer snart over igjen Linda.... Da blir det mer kjøring:)

Tirsdag var vi på helsestasjonen. Da ble jentene er blitt stikki og "kontrollert". To vaksiner stod på trappene. To stikk som gav gjenklang i veggene av hyling fra begge. Gikk fort over igjen da. Til og med Ida gav seg fort. Søvnen og maten var viktigere. Dermed har Ada Tippet over på 6 kilo. 6110 Gram. Og strekt seg til 61 cm. Ida veier nå 4,7 kg.

På lørdag bar det i vei med hele gjengen på stranda sammen med venner. DEt ble vel ikke så veldig mye avslapping på noen, men Emil koste seg iallefall masse. badet, gravde, kastet lerekaker og løp rundt sammen med Tara hele tiden. Jentene oppførte seg veldig bra og edt gikk igrunn ganske så greit selvom det ble en del og holde styr på og følge med på. Men vi voksne byttet på litt så da gikk det fint. Takker for en hyggelig tur til dere som var med:)

I går fikk vi besøk av Maria, Christian og Christoffer. Disse tre møtte vi og ble veldig godt kjent med den lange tiden på nyfødtintensiv på Riksen. Det var kjempekoselig og treffes igjen og slå av en prat. Det er rart med det.... Det blir noe annet og prate med de som selv har vært der og vet hvordan det er. Vi fikk også benyttet litt av tiden til å dytte innpå både Pizza og Is:) Nå har jo vi lovet å komme inn til de i Oslo da, så vi får se...... Vi skal nok klare å få sparket igang Casa Kaos på en tur om ikke så lenge:)

I dag har Beate og Emil pakket seg selv, mormor, tantemilla, Silje og Tara pluss masse bagasje inn i Vella og satt nesa mot Halden og hyttetur. GOD TUR!!! Jeg og jentene skal derfor være hjemme og kose oss frem til torsdag. DEt går nok bra, da jeg forventer bl.a å få besøk ab Paal med familie fra Tr.heim.